foradia barnasants

Turisme Costa Blanca nova línia per potenciar l’interior

El director del Patronat Provincial de Turisme Costa Blanca explica en Cambra de comerç d'Alcoi la nova línia estratègica que potencia l'interior.

camara enrique rico

Coses per fer, Platja i muntanya, esport i relaxament, naturalesa i ciutat, la Costa Blanca té molt i bé per triar. El director del Patronat Provincial de Turisme Costa Blanca de la Diputació d’Alacant, José F. Mosso, ha mantingut una reunió de treball aquest passat dimecres amb destacats empresaris turístics de la ciutat. A la reunió també han assistit el president de la Cambra de comerç d’Alcoi, Enrique Rico, la regidora del ram a la ciutat, María Llopis, el president de l’Associació de Sant Jordi, Carlos Aracil.

La finalitat de donar a conéixer la nova línia estratègica del Patronat de Turisme amb la qual pretén segmentar l’oferta de la Costa Blanca, al mateix temps que intensificar la diversitat de les seues propostes, vertebrar el territori i desestacionalizar la demanda.

L’objectiu és brindar un producte especialitzat que cobresca les expectatives i necessitats de cada client, atorgant també una major rellevància i autonomia al turisme d’interior.

Els empresaris alcoians han escoltat de primera mà aquest projecte que dóna valor també al turisme d’interior, un sector cada vegada més potent nostra comarca. Així mateix han pogut transmetre-li les seues inquietuds i les necessitats existents en matèria de promoció turística.

enrique ricoEl president de la Càmara, Enrique Rico, ha valorat positivament la visita del Diputat, que s’ha ofert a col·laborar totalment en les tasques de promoció d’aquesta manera d’entendre i promocionar el turisme. Per a Rico, “el sector turístic és un complement ideal a l’industrial –que és tradicional a les comarques de L’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Per això qualsevol iniciativa que ajude a potenciar-ho i a posar-ho en valor per generar ocupació i riquesa no pot ser més que benvingut”.

 

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *