foradia barnasants

César Sánchez a Fitur: “que siga temporada alta de turisme tot l’any en Costa Blanca”

• El Patronat de Turisme de la Diputació d'Alacant presenta en Fitur el pla estratègic de la província per a enguany. • “L'objectiu és aconseguir que en la Costa Blanca siga temporada alta tot l'any per a oferir un turisme d'excel·lència i qualitat que genere llocs de treball”


El Patronat de Turisme de la Diputació d’Alacant presenta en Fitur el pla estratègic de la província per a enguany.

L’objectiu és aconseguir que en la Costa Blanca siga temporada alta tot l’any per a oferir un turisme d’excel·lència i qualitat que genere llocs de treball”, ha recalcat president de la Diputació d’Alacant, César Sánchez.

Els principals eixos d’acció se centren a posicionar productes autèntics i característics de la província com a focus d’atenció del visitant nacional i internacional.

L’estratègia esgrimida per l’ens turístic per a 2018 passa, així mateix, per llançar propostes renovadores amb productes excepcionals, apostant per la innovació i el desenvolupament del sector, per la qualitat i la professionalització i pel posicionament internacional.

La gastronomia, la cultura i les festes populars són els principals actius promocionals enguany, als quals se suma els productes de platja i interior que conformen el gran reclam de turistes per als 141 municipis alacantins.

L’agenda per a aquestes jornades inclou un total de 47 presentacions de producte, de les quals cinc són exclusives de la marca Costa Blanca, 36 de municipis, tres d’associacions empresarials i altres tres del col·lectiu LGTB. També s’executaran al voltant de 15 degustacions culinàries i prop de mig centenar de reunions amb agents i turoperadors de tot el món per a tancar acords de col·laboració.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *