foradia pressupostparticipatiualcoi

Alcoi participa en la fira de turisme barcelonesa B-Travel

• La fira s’ha reinventat després de 24 anys per adaptar-se a les experiències viatgeres que • Cal destacar que durant 2016, 1.609 persones procedents de Catalunya van passar per l'Oficina de Turisme d'Alcoi,


Alcoi ha estat present a la fira B-Travel de Barcelona, una fira de turisme de Catalunya B-Travel que ha agafat el relleu de l’anterior Saló Internacional del Turisme a Catalunya (SITC).

La fira s’ha reinventat després de 24 anys per adaptar-se a les experiències viatgeres que són la principal motivació del turista d’avui. D’aquesta manera, el saló gira al voltant de les sensacions i la seua oferta es presenta al voltant de cinc grans blocs:

  • BHappy (experiències de benestar en companyia),
  • B-Special (idees úniques),
  • B-Culture (per als aficionats a l’art, la història i la cultura),
  • B-Adventure (viatges amb l’esport, la natura i l’aventura com a protagonistes),
  • B-Delicious (plans enogastronòmics), incorporant-se aquest any per primera vegada la temàtica B-Industrial.

La nostra ciutat ha participat de la mà del Patronat de Turisme Costa Blanca a la part de destinació turística i ha tingut un paper protagonista a la secció de turisme industrial nova aquest any. Com a representant va estar l’historiador alcoià Gabriel Guillem, membre del CAEHA, i coneixedor del patrimoni industrial alcoià.

En aquesta nova secció de turisme industrial es promocionaven els diferents productes turístics basats en el patrimoni industrial com la ruta industrial i modernista i les indústries vives corresponents a aquelles empreses en actiu de la ciutat d’Alcoi que s’han pujat al carro del turisme obrint les portes als turistes i organitzant visites guiades i degustacions, com ara El Serpis o Cerveses Lluna. Es calcula que al voltant de 200 persones van passar per l’estand.

Cal destacar que durant 2016, 1.609 persones procedents de Catalunya van passar per l’Oficina de Turisme d’Alcoi, representant 304 atencions totals i 10 grups. Catalunya és la tercera destinació més important pel que fa a recepció de turistes a l’Oficina de Turisme per darrere dels locals i de la Comunitat Valenciana.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *