foradia aproop

Dani Miquel en concert: A Nadal un pas de pardal

El dilluns 15 de desembre, a les 18:30 hores, al saló d'actes de l'edifici de l'EPSA del Viaducte (Passeig Ovidi Montllor). Dani Miquel i els seus músics oferiran un concert especial a Alcoi, de la gira a "Nadal, un pas de pardal".

danimiquelDani Miquel ens presenta el seu nou treball ‘A Nadal un pas de pardal’  amb fruits de temporada i Nadales del terreny.

Un projecte que actualitza el cançoner Nadalenc Valencià. Un recurs necessari en cada escola i basic per a cada família interessada en explicar les nostres costums de Nadal als seus fills i filles.

Musicalment presenta uns arranjaments força atractius amb una riquesa instrumental que Dani ja ens havia presentat en el seu treball de Triquilisò i amb la frescor i diversió que també hem trobat als Musiqueries. Però això no és tot, alhora Dani ens aporta una mostra del ric repertori Nadalenc valencià amb la interpretació d’algunes peces en perill d’extinció.

El projecte de Dani té una visió global i va més enllà en presentar un conte i una proposta didàctica que justifiquen els quatre pilars sobre els que s’assenta aquest projecte: la tradició, la gastronomia,la natura i la música. Alhora aporta materials per a treballar amb els xiquets i xiquetes que permeten vivenciar les nostres costums, la nostra peculiar forma de veure el Nadal.

A més entre els materials que Dani ens proposa també hi ha un rellotge solar i un capçal, dos elements que són la prova del nostre vincle amb la natura i la referència al nostre context social i cultural que ens aporta aquest projecte musical. En definitiva un regal perfecte per a les festes que s’acosten.

El dilluns 15 de desembre, a les 18:30 hores, al saló d’actes de l’edifici de l’EPSA del Viaducte (Passeig Ovidi Montllor). Entrada gratuïta. Si veniu de fora d’Alcoi, podeu entrar per l’accés sud i desviar-vos a la redona per l’eixida que diu Benilloba, i continuar cap al centre d’Alcoi. Si entreu a Alcoi per una altra banda, heu d’anar a la plaça de l’Ajuntament i creuar el pont de Canalejas. L’edifici de l’EPSA és l’antic Hospital Sueco Noruego. És al costat de l’escultura a Ovidi Montllor. El saló d’actes és al primer pis de l’edifici.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *