foradia subscriutegrat

La col·lecció de Nadalenques d’Antonio Revert a la Biblioteca

Els dies 13, 20 i 27 de desembre i 3 de gener la Biblioteca Central d'Alcoi mostra una col·lecció de postals de Nadal d’Antonio Revert amb més de 610 títols.

nadalencaEl conegut escriptor alcoià Antonio Revert Cortés va dipositar al juliol de 2013 la seua valuosa biblioteca personal en la nostra Biblioteca Municipal d’Alcoi, amb més de 610 títols. A més, el seu fons personal també alberga una interessant col·lecció de nadales o felicitacions nadalenques il·lustrades per diversos artistes alcoians, com araRamón Castañer, Enric Solbes, Arjona, Mario Candela Vicedo, Llorens Ferri i Saura Llorens, entre d’altres.

Encara que hui en dia la tecnologia ha desbancat aquestes tradicionals felicitacions nadalenques pels missatges via whatsapp, email o altres mitjans electrònics, aquestes nadales s’han convertit en vertaderes obres d’art i la Biblioteca ha decidit mostrar al públic algunes d’aquestes obres d’art de la col·lecció d’Antonio Revert.

El regidor de Cultura Paco Agulló indica que “aquesta petita mostra complementa les diferents exposicions que hi ha en marxa a la ciutat, i suposa un atractiu més per aquells que s’acosten aquests dies al Centre Cultural a contemplar la mostra de postals del certamen d’AIN-Josep Albert Mestre, l’exposició dels cartells presentats al concurs de la Cavalcada de Reis Mags, o l’exposició d’Hanamaro Chaki que s’inaugura aquesta vesprada i que estarà instal·lada a l’àtic. Una vegada més, volem donar les gràcies en nom de tots els alcoians a Antonio Revert per la seua important donació, una part singular de la qual queda aquests dies a disposició del públic alcoià”.


animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *