foradia elgrat

Victoria passada per aigua de l’Alcoyano davant el Reus

Uns 1700 espectadors al Collao en una gelada vesprada, que a més s’ha vist agreujada per una intensa pluja al llarg de quasi tot el partit. L’Alcoyano es situa ara a 3 punts del primer classificat, i a tan sols 1 del Play Off.

alcoyano-reus

C.D. ALCOYANO: Oscar López, Mario Fuentes, César Remón, Jero, Rubén Ramos. Navarro, Devesa, Francis Ferrón, Alfaro, Julio De Dios i Javi Rubio./

L’Alcoyano tal i segons ens té acostumat últimament, ha aconseguit una treballada victoria davant un dels conjunts econòmicament més poderosos del grup. El triomfe es va forjar a la segona meitat, sent l’autor de l’únic gol Rubén Ramos, que curiosament ha marcat aquest gol complicat i amb retrucs, i després n’ha errat un tot sols a porta buida. Una gran part del partit s’ha disputat davant una intensa pluja, per el que els 2 conjunts han fet un gran esforç. L’Alcoyano es situa ara a 3 punts del primer classificat, i a tan sols 1 del Play Off. L’equip farà aquesta setmana un doble desplaçament, per a jugar Copa el Dijous nit a Bilbao, i des d’allí, anar sent directament a Cornellà on el Diumenge a les 17:00 jugaran l’últim partit abans del paró nadalenc.

De la primera meitat assenyalar l’aigua i oblidar se d’ella.

alcoyano pluja reusSi exceptuem la intensa pluja que a el llar d’aquest període ha caigut, de la resta dels primers 45 minuts, millor oblidar se; particularment els diré que no he anotat absolutament res en aquest primer temps; no han hagut ocasions, ni targetes ni gols, en fi, res de res. Tan sols destacar que els aficionats que pese que quan ha es començat el partit, i que plovia molt poquet, s’havien situat als dos gols del Collao, han hagut de desplaçar se als laterals del camp, per a estar a cobert i refugiar se de la intensa pluja. No tenim la data exacta d’assistents, però en la climatologia que hi ha hagut, el Collao presentava una magnífica entrada, i a més el públic assistent ha animat a l’equip e inclòs li ha deixat ben clar a l’àrbitre, el Murcià, Navarro Fuentes, que assenyalara bé les faltes, que l’afició estava allí per a recriminar li els seus erros.

Segon temps, gol, més futbol, i l’alcoyano a aguantar el marcador.

A la represa l’aigua continuava caent amb intensitat, però el que s’ha vist clar e que l’Alcoyano ja ha sortit més decidit per la Victoria, i tan sols ha tardat 5 minuts a forjar la, donat que després de la treta d’un córner, el baló ha eixit retrucat a la vora le l’àrea, on Rubén Ramos de tir ras i creuat, ha marcat el que a la fi, seria l’únic gol del partit; que tot siga dit, haurà rosat en algun jugador i inclòs ha tocat al pal abans d’entrar a la meta defesa per Edgar Badia.

El Reus, que econòmicament és un dels conjunts més forts de la categoria, lògicament, ha forçat a partir d’aquest moment; però l’Alcoyano ha aprofitat que els catalans avançaren línies, per a la contra fer 3 ocasions de gol claríssimes; assenyalar que en una d’elles Ferrón no ha arribat a un centre xut enverinat de Navarro; després a la treta d’un córner Oscar López ha enviat la seua cabotada fora, quan el porter estava desplaçat i la més clara quan l’autor del gol, Rubén Ramos s’ha trobat un baló tot sols i sense porter a la seua cama bona, e incomprensiblement ha rematat fora. Paper fonamental també a les acaballes del partit de l’afició que amb crits d’ànim a l’equip i recriminant a l’àrbitre alguns errors d’apreciació ha portat per els aires a l’equip ajudant li a què els tres punts es quedaren a casa.

Fitxa tècnica:
INCIDÈNCIES: Uns 1700 espectadors al Collao en una gelada vesprada, que a més s’ha vist agreujada per una intensa pluja al llarg de quasi tot el partit. Com veurem al capitul arbitral, el col·legiat ha expulsat al delegat de l’Alcoyano, Natxo Cantó, perquè els recollidors de balons, com plovia tant, han abandonat les seues tasques; açò ha provocat que els últims 25 minuts, els canvis, el temps afegit, es fera sense lluminós, i pareixia un partit de barri i no de Segona B.
C.D. ALCOYANO: Jero, Devesa, Navarro, Mario Fuentes, Oscar López, Cérar Remón (Cp.), Javi Rubio (Carles Salvador 83’), Julio De Dios, Francis Ferrón, Rubén Ramos (Jorge Perona 92’), i Alfaro (Isra Jerez 71’).
REUS: Edgar Badía, Olmo, Marín, Rubén, Moyano, Jaume Delgado (Muneta 68’), Jorge (Fran 80’), Folch (Sellarés 80’) Edgar, Vitor i Masqué (Cp.)
ÀRBITRE: Alejandro Navarro Fuentes, del col•legi Murcià, va amonestar als locals Navarro Mario Fuentes i Julio de Dios, i va expulsar al seu delegat Natxo Cantó; er part dels visitants, va ensenyar groga a Olmo, Moyano, Jaume Delgado, Edgar i Vitor.
GOL: 1 – 0 Rubén Ramos 50’

Font: Fotos José Carlos Plà./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *