foradia subscriutegrat

Sofrit punt a Bunyol de l’Alcoyano

• Atlético Levante 0 - 0 C.D. Alcoyano • El punt és molt bo i l'han lluitat de debò els de Seligrat • Gols no va haver-hi, però l'afició de l'Alcoyano va acomiadar als seus amb aplaudiments • La primera volta i l'últim partit del 2016 serà al Collao Diumenge vinent davant l'Átc. Baleares

No era una tasca fácil puntuar a Bunyol tot i trobar-se l’Atlético Levante en posicions de descens i en canvi l’Alcoyano estar dalt; de fet així ha sigut, confirmant-se una vegada més que les matemàtiques en futbol són una altra historia. El punt és molt bo i l’han lluitat de debò els de Seligrat, destacant l’actuació del porter Marc Martínez que en la segona meitat ha fet diferents intervencions de mèrit. Qui ha estat brillant ha sigut la nombrosa afició desplaçada des d’Alcoi.

Esperançador començament del Deportivo que sobretot en jugades i llançaments de José García i fins i tot en un rebuig per part de Mariano van obligar a emprar-se als locals, que van espavilar a l’últim tram de la primera meitat fent alguna aproximació i intentant anivellar les forces, però reservant-se les millors ocasions per a la segona part.

A la represa els valencians van pressionar més, posant a prova a Marc Martínez qui a llançament de falta de Pepelu va fer una gran intervenció. Una mica de sort també fa falta en aquestes coses, i l’Alcoyano la va tindre quan la cabotada de Kaiser es va estavellar a la fusta. En l’Alcoyano la incorporació d’Ángel li va donar un poc més de soltesa al joc i a les acaballes del partit, el jugador de la pedrera va tindre una ocasió que finalment no va culminar.

Per l’Alcoyano jugaren: Marc Martínez, José García (Jorge Hernández, min. 87), Fran Miranda (Ángel López, min. 64), Jony Ñíguez, David Torres (Mario Árques, min. 59), Mariano, Barreda, Ruso, Navarro ©, Gato i Álvaro García.

Àrbitre: Albert Ávalos Martos col·legi català, amonestà als alcoianistes David Torres, Gato, Fran Miranda i Ángel López.

Gols no va haver-hi, però l’afició de l’Alcoyano va acomiadar als seus amb aplaudiments i crits de Deportivo; mentre que en roda de premsa tant el tècnic Seligrat com els jugadors Barreda i Álvaro Garcia van valorar molt el punt sobretot per la dificultat d’obtenir.

El punt obtingut permet als de Seligrat seguir compartint lideratge amb el Barça B els dos amb 36 punts, Badalona està a 5 punts i l’Hèrcules a 6. La primera volta i l’últim partit del 2016 serà al Collao Diumenge vinent davant l’Átc. Baleares a les 11.30 hores

Font: Joseca./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *