foradia subscriutegrat

El Gratis us desitja Bon Nadal

Aquest any, des de El Gratis demanarem que s’escolte més fort la veu del poble. Per això, amb tal d’escoltar-la, hem obert una conversa amb els nostres veïns i veïnes, en la qual pensem en veu alta quins són els problemes als quals ens enfrontem com a societat i com podem resoldre’ls. Perquè ja sabem, el poble és savi.

el gratis 489aS’aproximen les festes de Nadal. L’ambient de la ciutat ja està demanant-nos que preparem el nostre ànim i el nostre cos per a celebracions, sorpreses, menjars i sopars amb la família i els amics i emocions nadalenques de tot tipus. Amb El Gratis també volem contribuir a conformar aquest ambient.

Per a començar, unes curiositats sobre la història, evolució i internacionalisme del Nadal per part del nostre Arcaris. Com ja sabem, aquestes festes emanen d’una arrel religiosa; Mishima ens invita a reflexionar sobre la varietat de creences religioses esteses pel nostre món.

¿Ja haveu pensat que demanareu als Reis Mags? Aquest any, des de El Gratis demanarem que s’escolte més fort la veu del poble. Per això, amb tal d’escoltar-la, hem obert una conversa amb els nostres veïns i veïnes, en la qual pensem en veu alta quins són els problemes als quals ens enfrontem com a societat i com podem resoldre’ls. Perquè ja sabem, el poble és savi.

I en aquesta mateixa línia, la d’escoltar al poble, el govern d’Alcoi ens informa de l’actualitat dels pressupostos participatius, una iniciativa en la qual s’invita a tots els alcoians a proposar on deuen invertir-se els diners comuns.

Per a gaudir d’un Nadal en estèreo ¿Que millor que escoltar el concert de celebració de Nadal que La Sinfònica Alcoiana ens oferesc aquest diumenge 14 de desembre? Després, podem visitar la façana de l’Ajuntament, on es troba el cartell de la CXXX Cavalcada dels Reigs Macs d’Alcoi. I per a rematar, podem visitar de les novetats al Casal de Nadal, l’espai museístic del Nadal alcoià únic al món. O el Betlem de les comarques…

És important que, quan tirem la carta a la burreta, no ens oblidem de posar on volem que els Reis Mags compren els reals, en El Gratis us recomanem els millors comerços, i els tota la vida, establiments, servicis i articles per a casa, i als millors preus.

Per la seua banda, l’Ajuntament de Cocentaina ens recomana que aquest any, per a incentivar el moviment econòmic del territori, demanem als Reigs Mags que compren allí alguns dels regals que gaudirem.

Però si el que volem és parlar de Cocentaina, millor que ens comente el seu propi alcalde, Rafa Briet, el qual ens ofereix una entrevista en la qual ens informa sobre la seua trajectòria política així com el seu treball present i futur a la ciutat.

En les converses dels menjars familiars ixen molts temes d’actualitat política, si volem parlar amb coneixement de causa sobre la nova llei de transparència que ha promogut el govern, o sobre l’actualitat del Cercle Podem Alcoi, és recomanable que pegueu una mirada a les pàgines de El Gratis.

El mateix si voleu comunicar a fons el partit de l’Alcoyano contra l’Atlhètic: feu-vos amb un exemplar de El Gratis per aquest Nadal, podreu parlar inclús dels partits de Copa que han enfrontat ambdós equips en la història.

El Gratis t’espera en les llibreries, en el teu Kiosko, en la teua botiga de confiança o la de tota la vida.

I… per suposat, que tingau molt Bon Nadal i un feliç Any Nou.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *