foradia subscriutegrat

Alcoi presenciarà la penúltima etapa de la volta ciclista

La Volta Ciclista Espanya passarà per la nostra ciutat el dissabte • Qui acabe aquesta etapa com a primer en la general, serà el Campió de la Volta 2016 • El trànsit es tallarà 45 minuts abans del pas dels corredors

3-VE16-RECORRIDOS-sin cabecera.indd

La Volta Ciclista Espanya passarà per la nostra ciutat el dissabte dia 10 de setembre. Passarà en una etapa que potser decisiva per a la carrera. A més a més, els alcoians també podran veure la disputa de l’últim «esprint intermedi» de la carrera.

Aquest esprint estarà situat a la meitat de carrer Santa Rosa, i en ell, els corredors podran lluitar pels punts per a la classificació del mallot verd i les bonificacions de 3, 2 i 1 segons, en la classificació final. Aquesta etapa és molt important per al desenllaç de la Volta: qui acabe aquesta etapa com a primer en la general, serà el Campió de la Volta 2016.

La carrera arribarà a Alcoi des de Cocentaina i entrarà per l’Avinguda València després C/EspejoAvinguda Tirant Lo Blanc – C/ Gabriel Miró – Entença – C/ Espronceda – C/ Víctor Espinós – C/ Santa Rosa – Redona d’Oliver fins Cervantes i carretera d’Alacant N-340 direcció a Benilloba.

El trànsit es tallarà 45 minuts abans del pas dels corredors que s’estima siga entre les 15:15 i les 16.00 hores. Quant als llocs d’aparcament en els carrers per on passa la carrera, estan ja senyalitzant-se i es procedirà a la retirada dels vehicles que queden entre les 12 i les 17 h. També es recomana no utilitzar el vehicle a partir de les 14.30 hores, pel tall de trànsit preventiu pels carrers esmentats.

A més, està previst que la caravana publicitària de la volta passe per la nostra ciutat una hora abans del pas de la carrera. Des de la policia local es destinaran 25 efectius i altres 50 efectius de Protecció Local que se sumaran als efectius de seguretat per al tancament urbà.

El regidor d’Esports, Alberto Belda, recalca “l’enorme difusió internacional de la nostra ciutat, en ser inclosa a un esdeveniment que arribarà a 190 països a través 37 canals de televisió, ja que la carrera serà retransmesa en directe i de manera íntegra.Els alcoians tenim el diumenge la possibilitat d’omplir els carrers de la ciutat i donar la benvinguda a un espectacle esportiu de primer ordre”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *