foradia subscriutegrat

La Heréncia del Mar de Melchor Mombo

Divendres passat 12 de Desembre a presenciar la posada de llarg del nou personatge literari; Víctor Vivas. De la mà - i l'hàbil ploma - del filòleg i professor de literatura Natxo Peidro.

Presentaci melchor mombo

Presentació Natxo Peidro i Mechor Mombo./

Els déus de les gràfiques no han fallat i a la seu de la divendres passat 12 de Desembre a presenciar la posada de llarg del nou personatge literari; Víctor Vivas. De la mà – i l’hàbil ploma – del filòleg i professor de literatura Natxo Peidro, en la Filà Mudejars més de cent cinquanta persones es van apropar i els assistents van desxifrar els primers retalls de les vicissituds d’aquest inspector que arriba a les nostres biblioteques de la mà de Melchor Mombo amb la idea de si es fes un petit buit.

Durant la presentació va haver-hi després un debat en el qual es va parlar de clàssics de la novel·la negra, de la literatura pulp i la puntual relació entre “La Heréncia del Mar” de  Melchor Mombo i l’obra de Ferran Torrent. Tot plegat d’amabilitat i bon humor per part dels assistents.

Aquí està. A les seues mans i en l’aire, al costat d’aquestes lletres i de l’esdeveniment,  Melchor Mombo deia “empès per la suau brisa Mediterrània, el meu agraïment etern a tots.” Els déus de les gràfiques no han fallat – assumpte aquest estadísticament complex – i ha quedat francament molt maca en la seua modèstia.

A l’espera d’anar augmentant el nombre de punts de venda i les poblacions d’abast, aquestes són els llocs en què, des d’avui mateix, la novel·la està a la seua disposició en ALCOI

  • Llibreria Lloréns (c/Sant Lorenzo,1)
  • Exlibris (L’Alameda,50)
  • Papereria Mariola (Plaza Alcalde Evaristo Botella,3)
  • Papereria Hilario Pascual (c/Isabel La Catòlica,37)
  • Llibreria Universal (c/Sabadell, 24)
  • Llibreria La Ploma de Cervantes (c/Els Alçamora,20)

Si algun agosarat vol unir-se a aquesta xarxa de guerrilla distribuïdora, solament ha de posar-se en contacte amb aquest blog per pactar els lliuraments i el repartiment de beneficis. A més, d’ací a poc temps des de la dels gegants de Amazon, a un clic de distància també serà possible adquirir-ho.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *