foradia subscriutegrat

Presentació del llibre ‘Gegants de gel’

El pròxim dijous 26 de març a les 20 h tindrà lloc al Centre Ovidi Montllor la presentació del llibre ‘Gegants de gel’ de Joan Benesiu.

gegantsdegelLa presentació del llibre ‘Gegants de gel’ de Joan Benesiu es donarà cita al al Centre Ovidi Montllor el pròxim dijous 26 de març a les 20 h. L’acte comptarà amb la presentació de Jordi Botella i Vicent Luna.

El llibre s’emmarca a les acaballes de l’any, al voltant d’una taula del petit bar Katowice, a la ciutat argentina d’Ushuaia, s’hi troben diferents personatges arribats d’arreu del món. L’escriptor, convertit en viatger, relata els esdeveniments que succeeixen als diversos exiliats ancorats a la fi del món. Un parisenc que fuig de la seva acomodada família, un anglés que s’allunya d’un horror familiar, un jove mexicà estudiant de química, un xilé circumspecte i silenciós, el propi escriptor, que sembla immers en una cerca amb motius poc clars i, finalment, una polonesa, la propietària del bar.

Prop d’aquesta geografia de frontera física i també personal, cadascun desgranarà la seva pròpia història elaborant un trencaclosques que acaba formant un tapís preciós on tots els elements s’entrellacen al voltant de dos temes recurrents: la cerca de la identitat i el mite de la frontera.

Joan Benesiu (Beneixama, 1971), la combinació de la seva prosa, suggeridora i enigmàtica, amb una veu molt personal deixa entreveure una narrativa d’alta volada que ens ofereix una literatura ambiciosa alhora que plaent.

“Avui la narrativa d’alta volada escasseja i un autor com Joan Benesiu és aigua en un desert.” Manuel Baixauli, El País


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *