foradia subscriutegrat

La Casa de Tirisiti obri les seves portes a Alcoi

“The Monkeyboys - La Casa de Tirisiti" és el nom que rep la nova tenda dedicada a productes nadalencs de tradició alcoiana com el Tirisiti o els Patges. A més, els xics de The Monkeyboys, animen als més xicotets a participar en el seu nou concurs.

casa-tirisitiEls creadors de iloveclicks.es, la popular web d’actualitat i entreteniment i de monkeyboys.es , la tenda online on distribueixen els seus productes i creacions, han inaugurat la seva nova tenda a Alcoi: “The Monkeyboys – La Casa de Tirisiti”. El establiment es troba en ple centre de la ciutat, a l’interior de la Plaça de Dins nº5.

Aquesta nova tenda ha obert les seves portes en ple Nadal, omplint-se de productes qualificats de Tirisiti i els seus amics, compartint espai amb els Patges i enfocant els seus dissenys al públic més infantil, principal protagonista del Nadal Alcoià.

Mauro Solbes, Aarón Mira i Aitana Llorens són tres joves alcoians que dissenyen, produeixen i distribueixen tots els seus articles amb el seu peculiar punt de vista, els seus divertits dissenys i els seus productes d’alta qualitat, apostant també per la personalització d’articles de regal com a samarretes, tasses i detalls de tot tipus.

A més, els xics de The Monkeyboys, animen als més xicotets a participar en el seu nou concurs. Tots els xiquets que visiten la tenda aquest Nadal portant un dibuix de Tirisiti, els Patges, els Reis o el Nadal a Alcoi, tindran un 10% de descompte en tots els productes de “La Casa de Tirisiti” i participaran en el sorteig d’un lot complet d’articles de The Monkeyboys. El guanyador del consurs podrà personalitzar al seu gust una samarreta, una tassa i una xapa. Així, tots els dibuixos seran exposats en la tenda The Monkeyboys i publicats en les seves pàgines i xarxes socials.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *