foradia subscriutegrat

Els fans de Camilo Sesto pletòrics de satisfacció

• Camilo ens ha tractat en tot moment de manera molt afectuosa. • La majoria dels seguidors estaven eufòrics perquè mai l’havien vist tan proper. • Per al Club de Fans ha sigut uns dies molt intensos i satisfactoris.

20161118_110405

Un nombrós grup de fans de Camilo Sesto han visitat Alcoi el cap de setmana de l’homenatge al cantant. Fans que han vingut des de diferents ciutats espanyoles (Màlaga, Bilbao, Madrid…) així com procedències estrangeres (Mèxic, Xile, Argentina, Alemanya, Itàlia…).

Divendres al matí, en un ambient d’il·lusió i alegria per ser un dia important per al seu ídol, just quan el grup anava a realitzar la ruta modernista guiada per un membre del Club de Fans d’Alcoi, Tam Sempere, van informar que Camilo estaria en l’Ajuntament.

Tal com ens comenta Tam, representants del Club de Fans, de la filà Judíos van anar al despatx de l’Alcalde d’Alcoi, on van intercanviar regals amb Camilo sexto: “Camilo ens ha tractat en tot moment de manera molt afectuosa, a mi personalment em va tractar com si el coneguera de tota la vida”.

Al saló dels Plens tots els seguidors de Camilo i els representants públics han presenciat com l’artista alcoià signava el Llibre d’Or d’Alcoi, acabant l’acte amb acalorats aplaudiments i cors de les seues cançons més emblemàtiques: “la majoria dels seguidors estaven eufòrics perquè mai l’havien vist tan proper

A la vesprada, han gaudit de l’acte de reconeixement de la celebritat al Teatre Calderón, en el qual, el protagonista ha dedicat unes paraules d’agraïment a la ciutat i a tots els seus seguidors i ha reivindicat la seua alcoiania.

Dissabte al matí el grup de fans han realitzat altra ruta pels carrers d’Alcoi. En aquest cas han caminat la Ruta Camilista: un passeig per les cases i carrers que han marcat al cantant durant la seua vida: “per Isabel la Catòlica 1, on va nàixer. Per Entenza, on el seu pare Eliseo Blanes tenia el seu taller d’electricista. Pel local proper on assajaven Els Dayson. Per la Glorieta, on va tocar. Pel col·legi Salesianos, on un cura ens ha contat anècdotes del seu alumne i solista Camilín

camilo-sesto-a-alcoi-3

“Per al Club de Fans ha sigut uns dies molt intensos i satisfactoris veient que es complien dues de les tres peticions realitzades”, ens comenta Sempere, “i amb ànims reforçats per a seguir arreplegant suports demanant que l’Av. Alameda passe a cridar-se oficialment Alameda Camilo Sesto (doncs així es manté el nom tradicional i s’enriqueix la denominació”.

El membre fundador del Club de Fans conclou que “molts dels seus seguidors s’han fet fotos amb Camilo i, inclús, han entaulat petits diàlegs amb ell. Tots han tornat als seus països i les seues ciutats pletòrics de satisfacció”.

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *