foradia pressupostparticipatiualcoi

Lliurades les beques municipals de medicina i música

Els joves estudiants Yaiza Tormo i Raúl Lledó, guanyadors de les beques municipals 2014 d’Estudis Musicals ‘Antonio Pérez Verdú’ i de Medicina ‘Ana y Camilo Gisbert Pascual’ , estan dotades amb 2.250 euros.

beca medicina

Yaiza Tormo i Raúl Lledó amb la regidora Blanes./

Els dos joves alcoians guanyadors de les beques municipals de Medicina i Estudis Musicals de 2014, Yaiza Tormo i Raúl Lledó, dotada amb 2.250 euros respectivament, estan concedides per l’Ajuntament d’Alcoi i va ser lliurades en la sala de premsa per part de la regidora de Salut Pública Estefania Blanes i el regidor de Cultura Paco Agulló.

Dotada amb 2.250 euros la beca d’Estudis Musicals ‘Antonio Pérez Verdú’, per al jove saxofonista Raúl Lledó Valor, que actualment estudia el segon curs del Màster de saxofon al Conservatori Reial de Brussel•les; iniciat a la Societat Musical Nova d’Alcoi, va estudiar al Conservatori Joan Cantó i a l’Óscar Esplá d’Alacant, per posteriorment cursar també estudis a l’esmentat conservatori de Brussel•les.

Yaiza Tormo Sempere, ha guanyat la beca  ‘Ana y Camilo Gisbert Pascual’ de Medicina, amb 2.250 euros, és estudiant de quart curs del Grau de Medicina de la Universitat Jaume I de Castelló. Yaiza té un expedient acadèmic molt destacat, amb una mitjana de 8’06 a la carrera, i complementa la seua formació en medicina amb estudis d’anglés i francés.

Ambdós becaris van destacar en la  l’important ajut que la beca suposa per continuar i culminar els seus estudis acadèmics.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *