foradia subscriutegrat

Grupo Nudisco rep la Medalla d’Or al Mèrit del Treball per l’Associació Europea d’Economia

• El president del Grupo Nudisco, Miguel Ángel Alcaraz, ha sigut guardonat amb la Medalla d'Or al Mèrit del Treball que concedeix l'Associació Europea d'Economia i Competitivitat • La Medalla d'Or al Mèrit del Treball reconeix l'esperit empresarial i el bon fer de les empreses.

El president del Grupo Nudisco, Miguel Ángel Alcaraz, ha sigut guardonat amb la Medalla d’Or al Mèrit del Treball que concedeix l’Associació Europea d’Economia i Competitivitat en reconeixement a la seua trajectòria professional. En particular, l’empresari alcoià va ser reconegut per la internacionalització de la seua empresa que ha aconseguit exportar els seus productes a més de 80 països.

La Medalla d’Or al Mèrit del Treball reconeix l’esperit empresarial dins del marc europeu a diverses companyies, institucions i experts professionals que pertanyen a diversos sectors, i que han fomentat la consciència de l’emprenedor i del bon fer de les empreses.

Especialitzat en la distribució de productes en conserva tant de peix com a vegetals des de fa més de 18 anys, Grupo Nudisco dirigeix des de 2011 una cadena de supermercats en la zona de llevant. El seu major volum de tendes estan situades al País Valencià, també ofereix servei a Múrcia i la Tarragona. Fins avui ha creat més d’1.200 llocs de treball.

Miguel Ángel Alcaraz va arreplegar el guardó durant la gala en l’Hotel Eurostars Suites Mirasierra de Madrid i presentada per la reconeguda periodista Ana García Lozano.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *