lasarga ajualcoitel

Muro promociona la llengua i la lectura amb la campanya ‘Abril, paraules mil’

• La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Muro ha dissenyat uns cartells per tal de distribuir-los pels diferents comerços del poble. • Roses, llibres i paraules per al 23 d'abril: Dia Internacional del Llibre.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Muro, emmarcada dins de la campanya ‘Abril, paraules mil’, ha dissenyat uns cartells sobre algunes paraules en què s’explica el seu significat i la seua etimologia, que ha distribuït pels diferents comerços del poble.

Les paraules no tan sols ens són útils per tal de comunicar-nos, sinó que també transmeten un passat, uns esdeveniments, una manera de veure el món. N’hi ha de ben curioses.

Descobrir l’etimologia del nostre lèxic, gaudir de la riquesa de la nostra llengua, estimar-la i utilitzar-la, és responsabilitat de tots i totes. Des de la Regidoria de Cultura i l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià, aprofitant la campanya “Abril paraules mil” duta a terme braç a braç amb la Biblioteca Pública Municipal “Francesc de Paula Momblanch“, han volgut sumar a l’Associació “Muro Comerç i Serveis”: roses, llibres i paraules per al 23 d’abril: Dia Internacional del Llibre.

Font: Redacció./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *