foradia subscriutegrat

Presentació de ‘Viure, morir i nàixer a Gaza’ per David Segarra

El proper dijous dia 15 de Gener 2015, presentació del llibre de David Segarra 'Viure, morir i nàixer a Gaza', en el Club d’Amics de la Unesco d’Alcoi.

Cartell Segarra V2El proper dijous dia 15 de Gener 2015, l’Associació  Unadikum del País Valencià vos conviden a la presentació del llibre de David Segarra ‘Viure, morir i nàixer a Gaza’, en el Club d’Amics de la Unesco d’Alcoi, a les 20:00 h. al carrer Cid 12, Alcoi.

Aquest és un llibre que enmig de la tragèdia recull els xicotets i bells moments que he viscut. Les meravelles que Gaza fa nàixer: la capacitat de viure, d’estimar, de resistir, de crear bellesa i de sobreviure enmig de l’horror. Són aquestes imatges i paraules, històries de paciència i perseverança, de coratge i d’agraïment diari a la vida. Gràcies a la vida, que diria l’Ovidi. Passe el que passe.

El periodista i documentalista David Segarra publica a Sembra Llibres un volum que recull més d’un centenar de fotografies sobre la vida, la resistència i la resiliència dels habitants de Gaza. Viure, morir i nàixer a Gaza és una edició acurada de 224 pàgines amb fotografies, cal·ligrafies exclusives, tapa dura i sobrecoberta que s’ha pogut realitzar gràcies a l’èxit d’una campanya de micromecenatge que va sumar la complicitat de prop de 400 mecenes i va assolir l’objectiu en només 3 dies.

David Segarra ha viatjat en diverses ocasions a Gaza. En 2010 va formar part de la Flotilla de la Llibertat, una expedició internacional que portava 10.000 tones d’ajuda humanitària. Van ser atacats per les forces d’elit israelianes. Hi van morir 10 persones i David va ser empresonat. Aquest any passat 2014 hi va tornar. Va conviure durant tres mesos entre hortes, figueres, tarongers i oliveres. Cent dies, els últims sota les bombes i els atacs israelians en un territori destruït on no hi ha refugi per amagar-se. Va tornar per escriure aquest llibre, per contar-nos històries de paciència i perseverança. Històries de pèrdua i renaixença. Històries de la bellesa oculta de Gaza. I per preparar la tornada.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *