foradia subscriutegrat

Noves targetes identificatives per a gossos

Salut Pública les expedeix per què no siga necessari portar la documentació dels animals. El seu preu és de cinc euros.

Targeta-gossosLa Regidoria de Salut Pública ha creat unes noves targetes per als propietaris de gossos, en què s’incorpora tota la informació de l’animal: la vacunació, el número d’identificació del seu xip i també els permisos corresponents en cas de tractar-se d’animals potencialment perillosos.

La targeta s’expedint des de les oficines del Centre d’Esports de la Plaça de les Xiques. L’objectiu és oferir als propietaris dels gossos la possibilitat de no haver de portar a sobre contínuament tots els documents relatius a l’animal, sinó que la informació que estan obligats a tindre queda inclosa al nou dispositiu. Per a això, s’han confeccionat dos models diferents: un per a gossos potencialment perillosos i altre per a la resta de gossos. Té un preu de cinc euros, que és el cost de la pròpia targeta, i no és d’ús obligatori.

En paraules de la regidora de Salut Pública Estefania Blanes, “volem facilitar major comoditat i operativitat per als propietaris dels animals, de forma que la documentació que han de tindre sempre a mà quede inclosa en una simple targeta. A més, aquest suport facilitarà la transmissió d’informació quan siga requerida o quan s’haja d’actualitzar”.

 

 


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *