foradia pressupostparticipatiualcoi

Suspesa la Romeria a Sant Antoni per les previsions del temporal

Els actes de dissabte es mantenen · Durant el cap de setmana hi haurà més reunions. Tots els dispositius estan preparats per seguir els protocols d’actuació de l’Ajuntament

El Govern Municipal d’Alcoi ha decidit, seguint les previsions i les indicacions dels tècnics, suspendre la Romeria a Sant Antoni del diumenge. Pel que respecta als actes del dissabte en principi es portaran endavant.

Els actes començaran dissabte a les 16.15 hores a la Glorieta amb el Mercat organitzat per la Societat Protectora d’Animals i Plantes d’Alcoi. Quinze minuts després estan convocades totes les persones amb els animals que vulguen beneir a la plaça de Dins, des d’on aniran desfilant fins a la porta principal de la parròquia de Sant Maure i Sant Francesc. La comitiva anirà precedida pels Amics dels Cavalls i serà amenitzada pel grup de xirimiters Barxell. L’acte començarà a les 17 hores i a continuació hi haurà una xocolatada i jocs infantils a La Glorieta.

La missa que habitualment es fa en l’Ermita de Sant Antoni tindrà lloc el diumenge a les 12.30 en la parròquia de Sant Maure i Sant Francesc.

Previsions

En la reunió també s’ha treballat en previsió al possible temporal que afectarà a les nostres comarques, “durant el cap de setmana hi haurà més reunions per prendre les decisions oportunes tenint en compte les previsions. Tots els dispositius estan preparats seguint els protocols d’actuació de l’ajuntament i la informació serà constant“, ha explicat el regidor de Protecció Civil, Jordi Silvestre.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *