lasarga subscriutegrat

L’exposició itinerant Art-Nostre s’inaugura a Muro

IV Exposició Col·lectiva Art Nostre d’arts plàstiques, de caràcter Biennal. Una exposició itinerant que ha visitat ja diverses localitats de les nostres comarques, i que reuneix obres d’un total de 23 artistes plàstics.

inviANostre14Ibi CInauguració en el municipi de Muro de la IV Biennal d´Arts Plàstiques Exposició Itinerant 2014-2015, Art-Nostre, tindrà lloc el pròxim dijous dia 15 de gener de 2015, a les 20:30h, en l’Espai d’Art Arpella de l’Arxiu Municipal situat en Avgda. Francisco Vitoria Laporta, 1-baix, a Muro.

Art-Nostre pot ser l’intercanvi i la comunicació entre els artistes de les nostres comarques i d’altres llocs, i entre les mateixes activitats culturals i artístiques dels pobles integrants d’aquest projecte. El vincle de col·laboració entre aquests ajuntaments en l’àmbit cultural per incrementar l’oferta d’exposicions artístiques en les seues respectives poblacions.

Difondre en aquestes l’obra d’artistes, els llenguatges plàstics de les quals s’han d’adequar amb l’art contemporani, i provocar així una aproximació entre l’art dels nostres dies i el ciutadà.  Una exposició itinerant, Art-Nostre, que ha visitat ja diverses localitats de les nostres comarques, i que reuneix obres d’un total de 23 artistes plàstics.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *