foradia mediambient

La Coordinadora pel Valencià prepara les seues activitats en col·laboració de Muro

• L'ajuntament de Muro i la Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i el Comtat han renovat el seu compromís de col·laboració • Entre les activitats previstes, destaquen els premis Sambori de Creació Literària, els murals literaris, les rutes de contacones...


L’ajuntament de Muro i la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i el Comtat han renovat el seu compromís de col·laboració. El conveni ha estat renovat per Jaquelin Cerdà, alcaldessa de Muro, Sergi Silvestre, regidor de Cultura i Francesc Gisbert, president de la Coordinadora pel Valencià.

Aquesta col·laboració es manifestarà en una sèrie d’activitats que es desenvoluparan durant els pròxims mesos. Es tracta d’iniciatives que involucren tant a l’Ajuntament com als centres educatius de la localitat, en favor de la llengua i la cultura.

Entre les activitats, destaquen els premis Sambori de Creació Literària, la promoció dels murals literaris com a element de dinamització turística, les rutes de contacones per les pedanies, la festa Estellés i animacions lectores en col·laboració amb la biblioteca.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *