foradia subscriutegrat

Muro organitza la III Jornada de la Ciència

L'edició d'aquest any busca apropar les matemàtiques i el món de la Ciència a la població

L’Ajuntament de Muro, a través de la Regidoria d’Educació, presenta el proper divendres 8 d’abril la tercera edició de la Jornada de la Ciència. Aquest acte forma part del programa Muroeduca i s’inaugurarà a l’Arxiu Municipal en horari de 9:45 h fins a les 13:30 hores.

Aquesta jornada té com a objectiu principal acostar el món de la Ciència als veïns i veïnes de la localitat. L’edició d’aquest any centra la seua atenció a les matemàtiques, una de les ciències que sempre estan presents en molts àmbits quotidians de la vida. “Les matemàtiques són fonamentals per al nostre desenvolupament intel·lectual, ens ajuden a ser lògics, a raonar ordenadament i a tindre una ment preparada per al pensament, la crítica i l’abstracció”, asseguren des de la Regidoria d’Educació de Muro.

El programa Muroeduca, organitza per tercera vegada les Jornades de la Ciència. Experts de les universitats d’Alacant i València participaran en aquest acte per a explicar alguns dels àmbits de les matemàtiques. Un dels aspectes que s’abordaran a les jornades són les ones gravitatòries, l’associació dels números en la construcció harmònica de la música i com aplicar-les per a resoldre problemes de la vida. A més, també es mostrarà la tècnica del matemàtic Félix Klein per a visualitzar propietats geomètriques a superfícies de cartolina.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *