foradia subscriutegrat

Dimecres 14 Gener assemblea Podem Alcoi

Es presentarà el nou consell ciutadà de Podem Alcoi així com el seu primer secretari general Alfredo Albero.

podemEl Cercle Podem Alcoi ha emés un comunicat on convoca a tots els alcoians a participar de la seua pròxima assemblea el proper dimecres 14 de gener 2015, en el Centre Cultural Ovidi Montllor, a les 19:30h. en Alcoi.

En ella, es presentarà el nou consell ciutadà de Podem Alcoi així com el seu primer secretari general Alfredo Albero. També s’explicarà l’actualitat del procés autonòmic Podem, la pròxima trobada comarcal i la preparació del viatge a Madrid per al dia 31 de gener 2015. Per a finalitzar s’obrirà un debat col•loqui obert entre tots els presents.


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *