foradia pressupostparticipatiualcoi

Dimecres 16 miting a Alcoi de Compromís-Podem #éselmoment

• Candidats al Congrés dels Diputats de “Compromís-Podem És El Moment” presenten l'acte central de Podem Alcoi • Rita Bosaho, Joan Baldoví, Ángela Ballester, Ignasi Candela i Vicent Molina, Vicenta Jiménez • El dimecres 16 de desembre a les 19:30.

miting podemos alcoi compromis

El Centre Municipal de Cultura Mario Silvestre serà el lloc de l’acte de campanya ‘Compromís-Podem És El Moment’ a Alcoi, el dimecres 16 de desembre a les 19:30.

Un acte obert al públic, on podrem conèixer als candidats al Congrés dels Diputats com al capdavant de llista per Alacant, Rita Bosaho, Joan Baldoví, Ángela Ballester, Ignasi Candela i Vicent Molina. També comptarem amb la presència de Vicenta Jiménez, alcoiana cap de llista al Senat per Alacant.

Tots ells explicaran els eixos principals del programa. A més, es convidarà a la ciutadania a ser protagonista de la campanya transmetent la il·lusió que comporta portar el canvi polític a les institucions.

Les pròximes eleccions no són unes eleccions més i ‘Compromís-Podem És El Moment’ s’ha proposat convertir-se en la primera força política de la Comunitat Valenciana. La pròxima legislatura no solament suposarà un canvi de govern, sinó que haurà d’abordar reformes estructurals de diversa índole pel que les formacions taronja i morada uneixen els seus esforços per a moure a tot el seu electorat i aconseguir una fi de cicle polític on ha regnat el bipartidisme i la corrupció.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *