lasarga ajualcoipresuparticipa

El C.D. Alcoyano torna a fer-se l’harakiri davant el Saragossa B

Prou bona entrada al Collao, cap als 1.800 espectadors, amb un Alcoyano superior en quasi totes les fases del partit, però que tampoc va ser capaç d’amarrar el resultat davant el coliste, Saragossa B. l’Alcoyano anucía el seu primer fitxage d’ivern, al la incorporació del jugador de Gandía Nico Cháfer.

alcoyano

C.D. ALCOYANO: Jero, Carles Salvador, Devesa, Mario Fuentes, Óscar López, César Remón (Cp.), Alfaro, Julio De Dios, Francis Ferrón, Rubén Ramos, Bello.

Qué llàstima que l’Alcoyano no haja sabut aprofitar aquests 2 partits consecutius a casa que ha tingut a la mà, i que l’hagueren pujat pensé inclòs que al lideratge de la classificació; però en els 2 xoque s’ha conformat amb l’un a zero, jugant amb foc, i tan va el cantar a la Font, que al final es trenca i ha acabat empatant els 2 partits, eixint de la zona Play Off, e insistisc, el pitjor es que va fer mèrits suficients per a guanyar, però l’alarmant falta de gol, el condemna a no guanyar.

Prou bona entrada al Collao, cap als 1.800 espectadors, amb un Alcoyano superior en quasi totes les fases del partit, però que tampoc va ser capaç d’amarrar el resultat davant el coliste, Saragossa B. El públic va acomiadar a l’equip i sobretot al tècnic Oscar Cano amb xiulits i crits de fora fora. L’Alcoyano anuncia el seu primer fitxatge d’hivern, al la incorporació del jugador de Gandía Nico Cháfer, que arriba procedent de l’Elx il·licità, i que futbolísticament es va formar a la pedrera del Villarreal.

1 – 0 Al descans, quan el normal hagués sigut 3 – 0.

Tal volta diran vostés, que exagerat aquest redactor al dir que l’Alcoyano devia anassen al descans amb avantetja de 3 gols a 0, però si haguerem vist les ocasions tan clares que va fallar el conjunt d’Oscar Cano, em donarien la raó. Al minut 17, el porter del Saragossa, Víctor fa una treta de porta i li dóna el baló tot sols a Julio De Dios, un baló que a més anava botant, i l’asturià s’entre a l’àrea i li fa una vaselina al porter, que pense jo que era més fàcil marcar la que tirar la fora, que el que va fer el que sense cap dubtes és el jugador més tècnic de l’Alcoyano.

Als 34’, seria Alfaro el que fà una jugada personal, arriba fins a la línia de fons, fa el passe de la mort, i tot sols, i a a 1 metre de la línea de gol, un desacerat el Diumenge Francis Ferrón, envia el baló per damunt del travesser.

Per fí, al minut 39, de nou Alfaro, el millor dels 22, s’aprofita d’una errada manya arriba a l’interior de l’àrea i de llançament dur, a mitjana altura aconseguís batre al porter visitant Víctor amb un resultat que ja no és manejaria fins a la segona meitat. La nota curiosa del partit, l’assenyalament de la fí d’aquests primers 45 minuts per part de l’àrbitre, l’andalús Antonio Artacho Cobo, quant encara el rellotge del Collao assenyalava 44 minuts i alguns segons.

Segona meitat, l’Alcoyano baixa un poc, i el Saragossa li empata quasi a la fi, 1 -1.

tarragona

Saragossa B./

No va ser d’una manera tan exagerada com a l’Espanyol 7 dies abans, però a la segona part, l’Alcoyano ja no era tan incisiu, i la possessió del baló ja va estar més repartida; a més a més, el final de la pel·lícula va ser el mateix; l’Alcoyano no mata el partit, van passant els minuts, i va veure com a poc a poc els zaragozans van tenir les seues opcions, fins que al minut 79, Lasure fa una jugada per banda dreta, centra a l’interior de l’àrea, on Kilian de cap tot sols, creua de cap el baló lluny de l’abast de Jero. Tambè és cert que no va tindre massa sort l’Alcoyano, ja que la següent jugada, Julio De Dios va fer un magnífic llançament ras i creuat que es va estavellar amb força a la base del poste. Pense que haguera sigut més just que el baló haguera entrat, però també li pot vindrer bé al conjunt d’Oscar Cano, ara que encara queda temps per a rectificar, que jugar sembra amb el 1 – 0, es un risc i que com día en roda de premsa l’entrenador granadí, es fa falta un home gol, un jugador que marque les diferències, com era el cas de l’ara tarragoní, Rayco.

Per cert que l’Alcoyano anucía el seu primer fitxatge d’hivern, amb la incorporació del jugador de Gandía Nico Cháfer, que arriba procedent de l’Elx il·licità, i que futbolísticament es va formar a la pedrera del Villarreal.

FITXA TÈCNICA: Alineacions: C.D. Alcoyano: (P) Jero, Carles Salvador, Devesa, Mario Fuentes, Óscar López, César Remón (Cp.), Alfaro, Julio De Dios, Francis Ferrón (Perona 65′), Rubén Ramos, Bello (Isra Jerez 71′). Saragossa B: (P) Víctor, Goni, Lasure, Marc, Gil, Sartigosa, Nacho ( Orti 59′), Carlos J. (Pablo 77′), Kilian, Suárez (Cp.) (Aparicio 45′), Pombo. Àrbitre: Sr. D. Antonio Artacho Cobo, del Col.legi Andalús; va amonestar al local Mario Fuentes i al visitant Cano. Gols: 1 – 0 Alfaro 39′. 1 – 1 Kilian 79.

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *