foradia subscriutegrat

El C.D. Alcoyano guanya en València i mira clarament amunt

L'Alcoyano aconsegueix guayar 0-2 en Mestalla i per 4ª jornada consecutiva, i mira de forma clara a les posicions capdavanteres del campionat. L'Alcoyano jugarà els dos pròxims partits al Collao.

alcoyano- mestalla 2

Israel, Oscar López, Mario Fuetes, Mongil, Jero y Rubén Ramos. Bello, Julio De Dios, Navarro, Devesa i Carles Salvador

El conjunt alcoià sa imposat en l’Antonio Puchades de Paterna, al Mestalla per 0 gols a 2. En la primera meitat el Alcoyano ha marrat un penal, mentre que en la represa, els dos hòmens que han eixit des de la banqueta, Ferrón i Alfaro han marcat només sortir al camp. Molta satisfacció per part de la nombrosa afició del Alcoyano que sa desplaçat a Paterna, tant pel treball de l’equip com sobre manera pel resultat. L’Alcoyano jugarà els dos pròxims partits al Collao, i en cas de seguir amb aquesta línia de resultats, pot clavar se en el més alt de la classificació.

PRIMERA PART, SENSE GOLS I AMB UN PENAL FALLAT PEL ALCOYANO.

El Alcoyano fidel a la seua manera d’actuar, ha fonamentat la victòria en una fèrria defensa i amb una nova gran actuació del porter de la pedrera, Jero, qui amb un parell d’intervencions en aquest període, hi ha mantes la seua porteria a 0 i ha donat ales als seus companys. La millor ocasió sense cap dubte d’aquesta primera part, ve al minut 37, quan el defensor del Mestalla espenta clarament a Isra a l’interior de l’àrea, i l’àrbitre del partit, Sánchez Villalobos, decreta penal; el mateix Isra llança el penal, però el porter del Mestalla, Ferri rebutja el baló i després fa la parada de la nit, en parar de nou el posterior remat per part del Alcoyano.

Minuts després sería Jero qui faria una bona intervenció, i ja en les acaballes de nou Isra Jerez, que treballa i aporta molt a l’equip, torna a demostrar que està negat de cara al gol, perquè falla incomprensiblement en boca de gol, deixant el marcador al final del primer acte amb el marcador inicial d’empat a 0.

SEGONA MEITAT, CANVIS EN L’ALCOYANO I GOLS DELS JUGADORS INCORPORATS.

En la represa, els valencians van eixir estrenyent, trobant-se els locals amb la defensa del Alcoyano i sobretot una gran seguretat per part del porter Jero. Antes d’arribar al quart d’hora, Oscar Cano meneja fitxa i trau al camp a Francis Ferrón; possiblement era quan els blancs estaven estrenyent al Alcoyano, va arribar el primer gol dels blancs i blaus, per mediació de l’acabat d’incorporar Ferrón, que tan sols feia 2 minuts que estava al camp. Recordem que aquest jugador li va donar ja la victoria al Alcoyano davant l’Hèrcules una setmana abans, sortint igualment des de la banqueta.

En més fe que encert, els valencians van intentar aconseguir l’empat, però de nou un altre jugador incorporat de la banqueta, Alfaro, va encertar a 7 minuts per a la fi, i va sentenciar l’encontre, aconseguint la 4a victòria consecutiva del Alcoyano davant un nombrós nombre d’aficionats que varen acompanyar a l’equip fins a Paterna.

El conjunt d’Oscar Cano, està reconduint la situació, mira clarament a les posicions capdavanteres, i tendra l’opció d’apropar se més si cap, donat que ara tindrà dos partits seguits al Collao, antes de rebre en Copa a l’Atlètic de Bilbao, en concret vindran a Alcoi el Villarreal B i el Lleida. Ens alegrem tant de la recuperació de l’equip, i de no haver perdut la paciència, perquè en el fútbol es perden els nervis en molta facilitat, i a voltes es demostra que amb un poc de tranquil·litat, les cosses van al lloc.

VALÈNCIA CF MESTALLA: FERRI, LEUKO, SALVA, RUIZ, ALBERTOAYALA (Ramírez, min. 74), ZAHIBO (Maikimin. 67), ROBERTO (Ibanmin. 60), TROPIÁLEX LÓPEZ, FERNANDO CANONANDO.

ALCOYANOJEROMONGILNAVARROMARIO FUENTESÓSCAR LÓPEZ, CARLES SALVADOR.,ISRA JEREZ (Javi Rubiomin. 87), JULIO DE DIOS, DEVESA, RUBÉN RAMOS (Alfaro mine. 79), BELLO (Francis Ferrónmin. 60).

ÀRBITRE: José Antonio Sánchez Villalobos. Va amonestar amb groga a Ayala y Cano per el VCF Mestalla i per el Alcoyano a Mongil, Francis Ferrón i Mario Fuentes.

GOLS: 0-1, min. 64, Francis Ferrón. 0-2 min. 83, Alfaro.


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *