foradia subscriutegrat

Lliurament de Trofeus de la Federació de Futbol de la CV

L'acte de lliurament de Trofeus de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana es va celebrar a l'Hostal Savoy ahir 12 de gener. La cita va comptar amb la presència de Vicente Muñoz, president de la Federació.

trofeus-federacióLa Delegació de la Federació de Futbol a la Comunitat Valenciana a Alcoi va lliurar en la vesprada d’ahir, 12 de gener, els trofeus corresponents als campions i subcampions de les competicions de la passada temporada en futbol i futbol sala en l’àmbit federat.

La cita va comptar amb la presència de Vicente Muñoz Castelló, president de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana i de part de la seua Junta Directiva, del delegat a Alcoi, Mario Santacreu, del delegat de la Ribera i la Safor, Eduardo Revert, així com de l’alcalde de la localitat alacantina, Antonio Francés i nombrosos representants de l’Ajuntament i els clubs de futbol locals. Així, més de 60 conjunts van arreplegar els seus guardons i trofeus en una vetlada dedicada als nostres esports.


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *