foradia subscriutegrat

Primera assemblea Podem Alcoi amb secretari i consell

Podem Alcoi desenvolupa la seua primera assemblea amb consell ciutadà i secretari general. A Madrid el dia 31 de gener 2015 amb motiu de celebrar “La Marcha del Cambio”.

Ipodem alcoi gener

Després d’informar a tots els presents, al voltant de 90, del resultat de les eleccions del consell ciutadà i l’elevada participació (ja hi ha més de 800 alcoians inscrits en Podem), el nou secretari de Podem Alcoi, Alfredo Albero, ha remarcat que s’ha superat una fase important d’un projecte que “compta amb les persones més intel·ligents i preparades de l’Estat espanyol”.

Seguidament s’ha informat que la següent tasca del Cercle és posar en funcionament les comissions de treball que figuraven en el document polític organitzatiu del secretari electe. Algunes que ja estaven en funcionament, com la de comunicació, continguts i finances; i altres noves, com igualtat i dona, anàlisi i estratègia, extensió i ecologia. Per a finalitzar el punt, s’ha invitat a tothom a participar en elles.

A continuació, s’ha informat de l’eixida d’un o dos autobusos des d’Alcoi i voltants cap a Madrid el dia 31 de gener 2015 amb motiu de celebrar “La Marcha del Cambio”, una manifestació nacional a favor d’un canvi de forma de fer política.

Per altra banda, explicat el calendari d’elecció i constitució dels consells ciutadans autonòmics, s’han nomenat a les persones interessades a participar com a candidats.

En el debat obert, entre altres temes, s’ha parlat sobre la viabilitat de fer assemblees setmanals en lloc de quinzenals i s’ha emfatitzat que tota la informació de Podem és pública i està a l’abast de qualsevol que tinga interès. A més, s’ha posat en qüestió la nova forma de treball proposada en el document aprovat per l’Assemblea Podem Alcoi, crítica a la qual s’ha contestat “que es tinga paciència i es confie en la gent que està treballant en el projecte”, que “si qualsevol cosa no funciona, es canviarà”.

Per a finalitzar s’han proposats punts per a tractar en la següent assemblea, entre els quals consten, a més de qüestions organitzatives, el possible suport, o no, de Podem Alcoi a Guanyem Alcoi.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *