foradia subscriutegrat

PODEMOS Alcoi assemblea 4 juny al Casal d’Ovidi

Com va començar el cercle. Què és Podem? Com Funcionem? Com Participar en Podem Alcoi. Aquestes preguntes tenen resposta el dimecres 4 de juny al Casal Ovidi Montllor.

la foto

PODEMOS / PODEM en poc menys d’unes setmanes, aquest partit s’ha convertit en el més conegut d’Espanya i fora de les seues fronteres, el moviment, liderat en l’àmbit nacional pel politòleg i professor Pablo Iglesias, passa a formar-se a les diferents comarques i demà tindrà lloc una nova assemblea a Alcoi en el Casal d’Ovidi Montllor de Cercle PODEM Alcoi demà  dimecres 4 de juny a les 7 de la vesprada.

PODEMOS / PODEM vol compartir un espai de debat obert a la participació de tots els ciutadans. Els Cercles Podem estan més enllà de les sigles. Són espais per acabar amb la por, la fragmentació i la resignació, per construir la unitat popular i ciutadana, contra l’empobriment i el segrest de la democràcia. Des dels Cercles defensem qüestions de sentit comú: som ciutadans i tenim dret a tenir drets; a viure sense por; a la sanitat, l’educació, la jubilació i la protecció social; a la terra i el territori; a l’ocupació; a la cultura; a desenvolupar-nos com a persones i com a pobles; al fet que no ens esmenten; al fet que no ens maltracten; al fet que no ens carreguen amb els seus deutes; al fet que no ens roben.

Aquests cercles no han de substituir al teixit associatiu i ciutadà existent en cada lloc. Han de ser permanentment llocs de benvinguda, de summa i d’extensió. Per aconseguir-ho hem de deixar a un costat les distincions: totes i tots som necessaris. Podem.

Font: PODEM Alcoi


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *