foradia ivace

El Mercat de Margarida amb Jordi Raül Verdú

Continua la temporada del Mercat de Margarida aquest diumenge, 18 de gener, amb un taller infantil sobre la rondalla "La tia misèria" i la presentació del nou llibre de Jordi Raül Verdú "Això era una volta...".

mercat-margaridaAquest pròxim diumenge, 18 de gener, es donarà cita una nova edició del Mercat de Margarida. L’horari de la jornada serà com de costum de 9h a 14h.

Sempre amb l’objectiu de potenciar els productes propis, també ofereixen activitats de tipus cultural per recuperar les nostres tradicions. En aquesta ocasió, a partir de les 11h, tindrà lloc un taller infantil sobre la rondalla “La tia misèria.

El punt fort de la jornada el posarà, a les 12h, la presentació del nou llibre de Jordi Raül Verdú “Això era una volta…”. La peça fa un recull de rondalles, del Comtat i l’Alcoià, que l’autor considera “com un tresor”, basades en aspectes, costums i vivències locals i comarcals.


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *