foradia subscriutegrat

Celtas Cortos tocaran a Ontinyent

El Teatre Echegaray acollirà en total 15 espectacles musicals, teatrals, festivals i concerts en el primer trimestre de l’any. Un dels plasts forts és el grup musical Cetas Cortos, que tocarà junt a l'Orquestra Simfònica d'aquest espai cultural.

celtasEl conegut grup musical “Celtas Cortos tocarà el 6 de març a Ontinyent junt a l’Orquestra Simfònica del Teatre Echegaray. Aquest és un dels plats forts de la programació prevista pel part del Consell Municipal de Cultura per al primer trimestre de l’any. Les entrades es podran adquirir al preu de 20 euros en venda anticipada a la Casa de Cultura-Palau dels Barons de Santa Barbara, La Llibreria i www.ticketvip.es

El Teatre Echegaray acull en total fins a 15 espectacles durant el primer trimestre, entre els quals, a banda del concert de Celtas Cortos, destaquen representacions teatrals com Star Farts” de Purna Teatre el 27 de febrer, una crítica a la corrupció ambientada en l’univers de la Guerra de les Galàxies; “L’ànima bona de Sezuan de la companyia Teatre de l’Abast el 27 de març, on es representa l’obra de Bertolt Bretch al voltant de la doble moralitat; o les representacions infantils en anglés previstes al marc de la campanya Educateatre impulsada per Cajamar i l’Ajuntament.

Cal recordar que, aquest mateix cap de setmana, tenen lloc a l’Echegaray la representació del Musical “París” de Montecarlo Produccions (dissabte, 19 h i 22’30 h) i la cloenda del III Festival de Circ i Teatre amb l’espectacle Potted de la companyia La Tròcola (diumenge, 19 h). A més a més, ja de cara al mes d’Abril, Albena Teatre portarà a Ontinyent la seua última obra “M’esperaràs?”.

El regidor de Cultura, José Antonio Calabuig, explicava que evidentment van a seguir havent-hi actuacions i cites al carrer, i també a espais com la Sala Gomis, la Casa de Cultura, el Maova, sense oblidar el festival d’arts escèniques Poble Nou Endins’ a les cases i establiments del Poble Nou, però el Teatre Echegaray és un espai emblemàtic que hem de potenciar com a pol d’atracció cultural per a tota la comarca, i en aquest sentit la programació prevista per aquest trimestre pensem que està a l’altura.


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *