foradia pressupostparticipatiualcoi

Guanyem demana explicacions per irregularitats al Calderón

El pagament de més d'un milió d'euros a Enrique Ortiz per excés d'obres. Sandra Obiol: "Els responsables de les irregularitats segueixen ostentant càrrecs públics"

calderonEl col·lectiu Guanyem Alcoi, ha emés una nota de premsa en la qual reclama a aquells que van aprovar el pagament de més d’un milió d’euros a Enrique Ortiz per excés d’obres al Teatre Calderón “que oferisquen, com a mínim, una explicació pública i clara sobre aquests fets”. Segons expressa la integrant del col·lectiu Sandra Obiol, “a hores d’ara hem vist com informes pericials i judicials, la Sindicatura de Comptes, i el Govern municipal assenyalen que s’ha pagat més d’un milió d’euros al constructor de capçalera del PP, uns diners que no estan de cap manera justificats. I encara ningú del PP, ni tampoc l’exalcalde, ha donat la cara per explicar res al respecte”.

Des de Guanyem s’assenyala que en aquest cas s’evidencia una gestió dels recursos municipals “com a mínim irresponsable i fosca”, en evidenciar-se que s’ha buscat una certificació per part de tècnics externs saltant-se a tots els tècnics municipals. “Durant anys hem escoltat al PP mentre estava en el govern recolzar la seua nefasta gestió en decisions dels tècnics. I ara resulta que es contracta un tècnic alié a l’Ajuntament per certificar disbarats de les obres, i justificar un pagament a totes llums injustificable”.

Des de Guanyem es reclama “una explicació immediata, o bé assumir responsabilitats”. Entre els responsables d’aprovar el pagament hi ha el portaveu del PP Fernando Pastor, l’exalcalde i ara regidor no adscrit Jorge Sedano, la diputada a Madrid Amparo Ferrando, l’encara regidor Javier Castañer i l’actual dinamitzador dels parcs naturals de Font Roja i Mariola Ignacio Palmer: “Són càrrecs públics i cobren sous que paguem entre totes i tots. Com a ciutadans, exigim que se’ns explique, que s’aclarisca per què aquestes persones, després de balafiar els diners dels veïns i veïnes d’Alcoi, continuen vivint a expenses de les institucions públiques. Sentim que, una vegada més, s’estan rient de nosaltres, i cada minut que passa sense que ningú d’ells done la cara contribueix a fomentar aquesta sensació de que hem estat estafats. Que se’n vagen, i que ens tornen als alcoians i alcoianes els diners”.turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *