foradia pressupostparticipatiualcoi

Mònica Oltra estarà a Ontinyent

Mònica Oltra, candidata de Compromís a la presidència de la Generalitat visita Ontinyent. L’acte tindrà lloc a les 20:00 de la vesprada el proper dijous 22 de gener al centre social de Caixa Ontinyent.

monica oltraLa diputada de Compromís a les Corts Valencianes, Mònica Oltra, estarà a Ontinyent per xerrar sobre “El canvi necessari al País Valencià i també a Ontinyent”. Mònica Oltra estarà acompanyada per diversos actors del món de la Cultura, de la Sanitat, de l’educació i la joventut. A més, el públic podrà intercanviar opinions i propostes amb Oltra. L’acte és obert a tota la ciutadania.

La coportaveu de Compromís visita Ontinyent en un moment molt important per al futur de la coalició, del País Valencià i per suposat de la Vall d’Albaida i Ontinyent, quan s’enceta el procés de primàries per triar el candidat a la Generalitat Valenciana. Mònica Oltra participa a les primàries com a candidata a la presidència de la Generalitat Valenciana.

Oltra explicarà la seua tasca a les Corts Valencianes i el procés de primàries de Compromís, que obrin el camí al canvi polític necessari al País Valencià. Al mateix acte presentarem públicament el resultat de les primàries locals a Ontinyent que van confirmar a Joan Gilabert com a candidat a l’alcaldia de la capital de la Vall d’Albaida.

A l’acte, Mònica Oltra i Joan Gilabert faran un ronda de conversa amb els representants de la societat Civil, entre els que es troben:
En representació dels joves, Maria Fuset, representant al Consell de la Joventut. En representació del món de l’educació: Josep Andrés; professor, membre Escola Valenciana. Emprenedors: José Manuel Marco, emprenedor, membre de Associació d’emprenedors Rurals i responsable coworking AER. Sanitat i Benestar Social: Vicent Sanchis; President ADIEM I membres del Consell Local de Benestar Social. Cultura: Miquel A. Murcia, Professor Superior de Composició.


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *