lasarga subscriute elgrat

Concentració d’Escacs a Cocentaina

Cocentaina ha celebrat una Concentració del Programa de Tecnificació de la Federació d'Escacs. L'acte va comptar amb la participació de 30 jugadors de tota la Comunitat Valenciana.

grup-tecnificacióOrganitzat pel Club d’Escacs Cocentaina i la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana, s’ha celebrat en la localitat de Cocentaina, una Concentració del Programa de Tecnificació de la Federació d’Escacs. L’objectiu de la celebració era millorar el rendiment dels jugadors més destacats de la Comunitat, xiquets i joves de 10 als 14 anys.

L’acte es va realitzar en sessió de matí i vesprada del diumenge, 18 de gener, i van participar 30 jugadors de tota la Comunitat Valenciana en 4 Grups. Cocentaina va comptar amb els seus jugadors més destacats Pau Serra i Diego López, que són components de l’equip Tabiya Alcoi-Cocentaina, així com Jordi Linares del Tabiya Alcoi que també forma part del Programa.

Les sessions magistrals van ser impartides pel Director del Programa de Tecnificació el Gran Maestro Julen Arizmendi, Campió d’Espanya Absolut 2012, els Mestres Internacionals Rufino Camarena, Mauricio Vassallo i el Psicòleg Carlos Martínez. Unes classes molt amenes de les quals tots els participants, des dels més xicotets fins als majors, van aprendre gaudint d’un excel·lent dia.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *