foradia subscriutegrat

Mireia Estepa: tenim la meitat del poble en obres

• Parlem amb l'Alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, perquè ens comente sobre aquestes dues festes i els projectes que te en marxa el poble.

Cocentaina ha celebrat recentment la seua festa dels Nanos. També té present la celebració de les seues festes patronals, la Mare de Déu del Miracle, La Mareta. Hem parlat amb l’Alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, perquè ens comente sobre aquestes dues festes i que ens resumisca els projectes que te en marxa el poble.

Cocentaina ja ha gaudit de la festa dels Nanos, com ha estat enguany?

Ha sigut molt positiva, els Nanos representa una festa amb humor i crítica. Hi ha hagut més xiquets participant que l’any passat

Per altra banda, esteu en vespres de celebrar també la festa de La Mareta de Cocentaina, teniu alguna novetat?

La festa de La Mare de Déu de Cocentaina es realitza del 19 al 21 d’abril, és una festa tradicional, i en aquest sentit no n’hi ha molt a innovar. No obstant això, enguany s’ha canviat la Junta que organitza la festa i segur que ens tenen preparades xicotetes sorpreses.

Comenta’ns quins projectes teniu en marxa ara mateix a Cocentaina

Ara mateix tenim la meitat del poble en obres: les obres del poliesportiu, el Camp de la Via, la coberta de la pista de patinatge i la de joquei, la canalització d’aigües de la Guàrdia Civil, la canalització d’obres de La Goma i de la pujada a Sant Cristòfol… La meitat del poble en obres

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *