lasarga ajualcoipresuparticipa

Guanyem Alcoi 23 de gener assemblea

Aquesta assemblea té com a finalitat, principalment, recollir les propostes ciutadanes per a Guanyar Alcoi. A més Guanyem Alcoi presentarà una de les claus del projecte: el Codi Ètic.

cartell  assemblea 230115Guanyem Alcoi, en la seva ronda de contactes i per tal d’apropar a la ciutadania el seu projecte de ciutat i canvi en la forma de fer política, us emplacem a l’assamblea que tindrà lloc al Centre Social de la Zona Nord, el divendres 23 de gener a les 19:30 h. en aquest motiu han emés una nota de premsa, per anunciar-nos la propera acció cap als barris i convidar a que tots participem en aquesta iniciativa.

Guanyem Alcoi “en procés totalment obert” en el que presentaran les propostes programàtiques en les que ha treballat cada comissió i recolliran i debatran aquelles propostes que presenten els veïns de forma individual o col·lectiva.

A més Guanyem Alcoi presentarà una de les claus del projecte: el Codi Ètic.
‘Governar obeint, codi d’ètica política’ és un document en el que ha treballat molt Guanyem Alcoi i que recull, a falta d’esmenes i de propostes per millorar-lo, un decàleg d’obligat compliment per a la gent que participe en Guanyem Alcoi. El ‘ABC’ del comportament exigible als representants polítics i que Guanyem Alcoi complirà. Perquè la política és una vocació i no som més que servidors dels ciutadans.

1. Democratització de la representació política; 2. Finançament, transparència i gestió de les despeses, fiscalització i rendició de comptes; i 3. Professionalització de la política, supressió de privilegis i mesures contra la corrupció.

Per Guanyem Alcoi aquesta assemblea assentarà la fulla de ruta del projecte, i recalquen “un projecte obert, ciutadà, de la gent i per a la gent amb l’aspiració ferma de Guanyar Alcoi, de crear un projecte ciutadà, un procés de construcció col·lectiva que transforme i revitalitze Alcoi a través de la política.

Comptar amb el màxim de gent possible, comptar i recollir les propostes de la ciutadania, el seu parèixer i el seu sentir per a que aquest procés siga exitós; a més conèixer el que penses, com creus que Alcoi podria millorar la seua situació. Les petites idees són la base per crear una gran ciutat, un Alcoi alegre, habitable i capaç de que tota l’energia dels veïns i veïnes d’Alcoi puga movilitzar-se i potenciar-se.

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *