foradia subscriutegrat

L’Exposició itinerant ART NOSTRE arriba a Muro

Ja està oberta al públic l'Exposició itinerant ART NOSTRE en el municipi de Muro d'Alcoi. El calendari de l'Exposició és del 15 de gener al 15 de febrer.

SONY DSC

La Sala d’Art L’Arpella de l’Arxiu Municipal de Muro va acollir dijous passat 15 de gener, a les 20’30 h, l’acte d’inauguració de l’exposició itinerant ART NOSTRE. El calendari de l’Exposició és del 15 de gener al 15 de febrer i es podrà visitar de dimarts a dissabte de 18 h a 21 h.

En l’acte inaugural van estar presents el regidor de Cultura de Muro i delegat de l’Àrea de Cultura de la Mancomunitat , Àlex Llopis, seguit de Rafael Calbo, representant del col·lectiu Art Nostre, i Vicent Martí i Vañó, professor d’Història de l’Art i director de la EASD d’Alcoi.

Àlex Llopis va recalcar que la recuperació del Art Nostre és també un homenatge a qui va anar l’ànima del projecte, Josep Albert Mestre, i va agrair a la Mancomunitat l’acostar aquesta iniciativa cultural a tots els pobles que la formen i també a uns altres de fora d’ella. Va continuar Rafael Calbo, qui va tornar a destacar la importància de mancomunar projectes culturals per als municipis xicotets, va fer referència a la dificultat de la decisió del jurat, els membres del qual també va esmentar i va destacar la varietat de disciplines artístiques i tècniques presentades en l’Exposició. I finalment, Vicent Martí i Vañó, per la seua banda, va parlar del Art Nostre com a punt de trobada dels creatius de les nostres comarques i de fora d’elles i com a aparador on conflueixen diverses visions sobre el fet artístic possibilitant l’acostament de les propostes emergents als pobles de les comarques, que per si mateixos no podrien oferir aquest model d’oferta cultural tan singular i especialitzada als seus ciutadans.

Entre el nombrós públic assistent, van estar presents en l’acte alguns dels autors participants, acompanyats de familiars i amics, així com Pilar Muñoz, viuda de Josep Albert Mestre, acompanyada de la seua filla. Així mateix, van assistir Vicent Molina Perona i María José Collado García , regidors de Promoció Econòmica, Turisme i Pedanies, i de Medi Ambient i Serveis Municipals, respectivament, de l’Ajuntament de Muro d’Alcoi, així com Guillermina Barceló Francés, tècnica de Cultura de l’Ajuntament de Banyeres de Mariola i secretària de l’Associació Cultural Art Nostre i Lucia Albero, gerent de la MAC.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *