foradia subscriutegrat

Manifest reivindicatiu LGTB+ a Muro

L'alcaldessa Jacquelin Cerdà, manifesta la preocupació i condemna davant l'augment del nombre d'agressions cap a persones LGTB+

Al balcó de l’Ajuntament de Muro s’ha penjat la bandera irisada amb motiu de reivindicació dels drets LGTB+. A la porta de l’Ajuntament l’alcaldessa Jacquelin Cerdà,  ha llegit el manifest reivindicatiu, on estaven convidats tots els partits polítics de la corporació i tota la ciutadania en general.

Des de l’Ajuntament de Muro es reafirma el compromís amb els drets humans i, en conseqüència, amb el principi d’igualtat efectiva entre les persones, del qual forma part la diversitat sexual, així com de la no discriminació de les persones per la seua orientació sexual o identitat de gènere. Reconeixen els avanços en aquest marc, al temps reiteren la ferma determinació d’avançar en la superació de les barreres que encara perviuen hui en dia.

L’alcaldessa Jacquelin Cerdà, manifesta la preocupació i condemna davant l’augment del nombre d’agressions cap a persones LGTB+ al nostre país i “treballarem des del nostre àmbit per a respondre adequadament a aquesta situació, especialment mitjançant la informació i formació de la Policia Local”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *