foradia subscriutegrat

Per a estar al dia… el calendari d’El Gratis

Any nou, calendari nou. Amb aquesta edició, El Gratis el regala un bonic calendari 2015 per a penjar a la cuina. A més, i com sempre, podreu encontrar totes les noticies rellevants a Alcoi i comarques per estar ben informat. Però no oblidem la informació nacional que ve marcada pels atemptats de París o la mirada dels nostres veïns d’Alcoi sobre la situació social actual amb la secció ‘El pobre el savi’.

el gratis 489aDiuen que, en un món globalitzat, el parpelleig d’una papallona en el Japó pot provocar un terratrémol en Amèrica. Els esdeveniments succeeixen a velocitat de vertigen i van transformant el nostre món. És impossible assimilar-ho tot. Però sí que és possible, encara que no senzill, assimilar el més important. En El Gratis volem contribuir a l’assimilació de la informació que ens envolta més rellevant.

Per això, en la secció de Mirades, Mishima ens aconsella fer un exercici d’interpretació constant de la informació que rebrem diàriament. Més o menys el mateix que fa Oscar en el seu article, recomanant-nos un mètode de lectura relaxat, profund i seré. Arcaris ens fa reflexionar sobre la importància dels diversos tipus de lletra escrita i els seus significats. I Kraska ens delecta amb el seu sentir poètic.

Per a veure com els esdeveniments influeixen en la forma de pensar de la gent i per a interpretar-los de la millor manera possible, tornem a conversar amb els nostres veïns d’Alcoi en El poble és savi. Aquesta quinzena, Amira, Bienvenida, Beatriz, Mª Elena, Jorga i Macarena, ens comenten la seua visió sobre la desafecció política i les vies de participació que ens ofereix, o que ens hauria d’oferir, el nostre sistema democràtic.

És clar que els atemptats de París conformen un fit històric. Es tracta d’un conflicte complicat de comprendre i d’explicar, i més complicat amb tota la desinformació que ens tiren damunt diàriament. El Gratis, recollint diversos articles que versen sobre el conflicte, vol aportar una mica de llum per a conèixer la seua naturalesa.

Aterrant en Alcoi i la seua agenda cultural: aquesta quinzena està conformada per les Festes Bocairent, la programació Teatre Calderón, la Fireta Antoni Muro, el Festival Sant Antoni i l’actualitat de l’Alcoyano, entre d’altres.

A més d’aquesta informació (i molta més), com sempre, a El Gratis trobaràs informació sobre els millors comerços i serveis de l’entorn; així com un bon apartat d’anuncis de segona mà, en el qual trobaràs gran varietat de productes de tot tipus i la possibilitat de vendre els teus.

Si voleu estar al dia, no us perdeu El Gratis d’aquesta quinzena, que en porta un bonic calendari 2015 per a penjar a la cuina.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *