foradia subscriutegrat

Es constitueix l’Associació Llegat Històric Industrial a Alcoi i el seu Entorn

• Va ser unànime entre els assistents la satisfacció i l'esperança de trobar-se compromesos, en el Projecte LHIA • Empresaris, treballadors, acadèmics, professionals, polítics… "tots units pel seu afecte a la nostra història

Ha tingut lloc, amb l’assistència de 39 socis, l’Assemblea Constituent de la nova Associació Llegat Històric Industrial a Alcoi i el seu Entorn.

En ella, després d’una introducció i recordatori de les metes, valors i objectius, es va procedir a aprovar, per assentiment de tots els presents, la proposta dels estatuts de l’Associació així com la proposta de la seua junta directiva, composta per 10 socis.

Es va comentar i va aprovar la política a seguir referent a les quotes econòmiques socials, així com els criteris per a triar els primers projectes escometre des de l’Associació. Per a aquests, es crearan les oportunes comissions de treball, en les quals s’integraran tant els socis que vulguen participar en un projecte concret com les persones interessades en el mateix.

Va ser unànime entre els assistents la satisfacció i l’esperança de trobar-se compromesos, en el Projecte LHIA, formant una àmplia representació de la societat civil d’Alcoi i el seu Entorn: empresaris, treballadors, acadèmics, professionals, polítics… “tots units pel seu afecte a la nostra història i preocupats i disposats a treballar per projectes de futur”.

Font: Redacció./


participalcoi

Una resposta de Es constitueix l’Associació Llegat Històric Industrial a Alcoi i el seu Entorn

  1. Maricel ha dit:

    En aquesta associació, semblen tots els industrials quebrats d’Alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *