lasarga mediamborganica

Alcoians a València per veure a Pablo Iglesias

Molts alcoians hi han viatja't a València a l’acte de Podemos, on Pablo Iglesias ha estat rebut als crits de president!, president!. Els Valencians ompliran Madrid el pròxim 31 de Gener 2015 a La Marxa del Canvi. Pablo Iglesias en un ple històric a la Fonteta, ha llegit la carta d'una xiqueta de Riba-roja que li deia “gràcies per retornar-li la il·lusió als meus pares...”

“Gràcies per retornar-li la il·lusió als meus pares…”

Molts alcoians han viatja’t a València a l’acte de Podemos, on Pablo Iglesias ha estat rebut als crits de president!, president! En un pavelló de la Fonteta de gom a gom, s’han reunit al voltant de Pablo Iglesias i Iñigo Errejón a València més de 8.000 persones, a més de les que han quedat sense entrar a les portes d’un Pavelló Sant Lluís, on juga l’equip de Basquet Pamesa, que realment ha quedat xicotet.

alcoians podem valencia

Aquest diumenge solejat un grup de membres, simpatitzants i amics del cercle Podem Alcoi han volgut acompanyar a Pablo Iglesias i Iñigo Errejón en aquesta visita a la capital valenciana, així Alfredo Albero nou secretari general de la formació local i altres membres del consell ciutadà han fet el viatge València i també van el proper 31 de gener a ‘La Marxa del Canvi’ a Madrid amb dos autobusos que eixiran des d’Alcoi.

En l’acte han intervingut primerament Jaime Paulino i Àngela Ballester secretari general i membre del consell ciutadà de Podemos València. Tots dos han criticat les polítiques de grans events i que a la llista d’imputats hi ha tants que per falta de temps “no deixarem parlar a Pablo”, a més ha ressaltat que els Valencians ompliran Madrid el pròxim 31 de Gener 2015 a ‘La Marxa del Canvi’.

Iñigo Errejón, molt esperada la seua intervenció, ha donat les gràcies a Escola Valenciana “per voler fer una escola de qualitat”. Iñigo ha lamentat que el “saqueig” al País Valencià amb centenars de casos de corrupció haja servit de “model al govern del Rajoy”. Errejón ha recordat el trajes de Camps, les bosses de Rita, Gürtell, Nöos, Americans Cup, l’aeroport de Castelló, etc. Tot al ritme d’aplaudiments i ‘Si se puede’.

pablo iglesias lesmuntanyes.com

El secretari General de la nova formació política Podemos, Pablo Iglesias en un ple històric a la Fonteta, també ha lamentat les polítiques del govern de Rajoy “podem escoltar el tic-tac del canvi” el dia 31 de gener a Madrid “comença a comptar per desallotjar-los de les institucions” i ha recitat el poema de Gabriel Celaya ‘España en Marcha’.

Ha defés que, la pàtria no és un pin o una bandera de polseretes, ni promoure la Fórmula 1, ni tindre una televisió pública al servei del PP, “de tant en tant els diners els tenen a Suïssa”, ha explicat “els nostres fills volen una escola pública i de qualitat, una sanitat sense irresponsabilitats ni retallades, i les persones majors deuen tindre el dret a l’atenció, igual que les persones dependents” després ha incidit en els mitjans de comunicació siguen “aparells de propaganda” del partit de torn i no diuen la veritat; també ha repetit el lema “Podemos no rescata als bancs, si a les persones… prou de corrupció tic-tac, tic-tac” i les vora 9.000 persones repetint -tic-tac-, -tic-tac-. Pablo ha recordat els tocs a Monedero i a la seua parella Tania Sánchez o Errejón i es mostrava indignat perquè els sentia com “tocs a ell mateix”.

Les eleccions a Grècia el secretari general de Podemos les ha mencionat especialment dient “ja s’escolta el tic-tac” i el públic repetia -tic-tac-, -tic-tac-, ha enviat un missatge als valencians “us necessite especialment perquè sols no podem guanyar” i ha rememorat “David va véncer a Goliat”.

Pablo Iglesias ha conclòs emocionat, llegia ara una carta que li havia donat una xiqueta, hui era el seu aniversari, el regal per a ella i els seus pares era anar a veure a Pablo, perquè havia retornat l’il·lusió en casa, una carta amb un dibuix, plena de sentiments on expressava a Pablo “gràcies per retornar-li la il·lusió als meus pares…” uns moments plens d’emoció al fet, i que ha finalitzat amb la cançó del cantautor de Xàtiva Raimon, Al Vent.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *