foradia pressupostparticipatiualcoi

Èxit d’assistència a les funcions de teatre escolar

Al voltant de 2.200 alumnes van assistit a les funcions de teatre escolar de la passada setmana, que van tindre lloc al Centre Cultural i al Teatre Calderón. Per al mes de març, el Centre Cultural té previstes noves funcions d’aquesta campanya de suport a l’àmbit educatiu.

teatre-escolarEl Departament de Cultura, dins de l’habitual programació dels teatres que gestiona, va preparar una una oferta significativa de funcions escolars per als dies 19 al 22 de gener. Una iniciativa educativa que va tindre molt bona acollida i de la qual es van beneficiar 2.200 alumnes de Primària i Secundària i de 13 centres educatius alcoians.

El Centre Cultural va programar 9 sessions de teatre didàctic escolar en anglés, a càrrec d’actors nadius anglòfons de la companyia especialitzada Fòrum Teatre i Educació. Hi van assistir un total de 1.519 alumnes a les sessions celebrades durant aquests dies. I al Teatre Calderón, per la seva banda, amb el patrocini de la Fundació La Caixa, es van realitzar 3 funcions de l’Arca de Noé, una producció del grup Focus, de les quals dos s’han posat en escena en castellà i una en valencià. Van assistir quasi 700 alumnes.

Per al mes de març, el Centre Cultural té previstes noves funcions d’aquesta campanya continuada de suport a l’àmbit educatiu, tant de Música com d’Arts Escèniques, mentre es prepara l’oferta específica que novament inclourà la Mostra de Teatre per a tancar el curs acadèmic i la temporada.

El regidor de Cultura, Paco Agulló, va remarcar que aquestes iniciatives “tenen una gran resposta per part dels centres educatius i dels propis alumnes, que d’aquesta manera prenen contacte directe amb les sales i amb les arts escèniques. Creiem que és una gran experiència complementària a la docència formal, i seguirem treballant per arribar a més i més xiquets i xiquetes”.


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *