foradia subscriutegrat

Exposició del Saló Local de Fotografia

La inauguració de l’exposició del Saló Local de Fotografia tindrà lloc el dijous, 15 de gener, on també es disposarà el lliurament de premis als guanyadors. A aquesta 53a edició es van presentar un total de 25 autors entre les dues seccions.

armando-jordá

Premi individual./ Foto Armando Jordà

El Centre Cultural ‘Mario Silvestre’ acollirà demà dijous, 15 de gener, a partir de les 20’30 hores la inauguració de l’exposició amb una selecció de les obres de la 53a edició del Saló Local de Fotografia de l’Agrupació Fotogràfica Alcoiana (AFA), mostra que podrà visitar-se a la segona planta fins al 30 de gener.

L’acte inaugural també comptarà amb el lliurament dels premis d’aquesta edició. Cal recordar que el Premi d’Honor de la Secció Lliure va ser per a la col·lecció ‘Espinas’ d’Armando Jordá Vila, mentre que els quatre premis individuals d’aquesta secció van anar a parar a Myriam Faus, Armando Carlos Verdú, Enrique Botella i el propi Armando Jordá.

Pel que fa a la Secció ‘Aspectes d’Alcoi’, el Premi d’Honor a la millor col·lecció fou per a la sèrie ‘Sphere/Algezares’ presentada per Susana Pla. En quant als premis individuals d’aquesta secció, els guanyadors van ser Carlos Verdú, Juan Carlos Ripoll, Manolo García i Carlos Domínguez.

A aquesta 53a edició es van presentar un total de 25 autors entre les dues seccions, amb un total de 208 obres presentades a concurs. El jurat va estar format per Pep Aparici, Paco Agulló i Pedro Ruiz, amb Susana Pla com a secretària sense veu ni vot, i cal destacar que es reparteixen un conjunt de 2.800 euros en premis. Entre els assistents a l’acte de lliurament hi haurà el regidor de Cultura i responsables de La Unión Alcoyana, un dels principals patrocinadors del saló.


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *