lasarga ajualcoipresuparticipa

Ángela Carrasco: “Volem dedicar l’espectacle a Camilo, al seu poble i al Club de Fans”

• Divendres 18 de gener actua a Teatre Calderón, presentat a totes les alcoianes i alcoians l’espectacle ‘Quererte a ti’, • Especialment il·lusionada es mostra Ángela de poder actuar en Alcoi, ciutat natal de Camilo i on existeix un públic que estima a l’artista amb notable vigor i fervor

Ángela Carrasco és una de les grans de la cançó llatinoamericana. Divendres 18 de gener actua a Teatre Calderón, presentat a totes les alcoianes i alcoians l’espectacle ‘Quererte a ti’, un homenatge a Camilo Sesto, la seua música i la seua trajectòria artística, en el que també participa Paco Arrojo, concursant de la primera edició del programa ‘La Voz’.

Ángela Carrasco manté una relació professional i d’amistat amb Camilo Sesto des de fa dècades. “En l’any 72 vaig conéixer a Camilo a través de la cançó ‘Algo de mi’”. Tres anys després, en 1975, va interpretar el paper de Maria Magdalena en la versió espanyola d’òpera rock ‘Jesucristo Superestar’ junt amb ell, sent la primera dona en formar part dels espectacles de Camilo, un fet que Ángela recorda amb molta alegria i orgull.

A partir d’aquest moment, la seua obra en col·laboració amb l’artista alcoià ha sigut constant i contínua. Destaca la producció d’èxits com ‘Amigo mío, cuenta conmigo’, ‘Mamma’, ‘Callados’ i altres cançons conegudes que han format part de gires musicals que han realitzat durant molts anys els dos artistes de manera conjunta.

El contacte entre Ángela i Camilo s’ha mantingut en el temps fins a arribar el dia d’avui. De fet, vora el 70% del repertori de les cançons de Ángela, que compta amb més de 40 anys de trajectòria professional, han sigut compostes pel mateix Camilo Sesto. “Ha sigut per a mi una sort i un plaer poder viure els grans èxits amb Camilo, una persona a la qual li guarde una especial estima”.

Durant els últims mesos, la cantant, guanyadora del premi Latin Grammy en l’Exelencia Musical, està realitzant una gira per tota Espanya amb l’espectacle ‘Quererte a ti’, amb un notable èxit entre el públic. En les seues paraules “aquest espectacle és un homenatge a la trajectòria de Camilo Sesto, on cantem i interpretem molts dels seus èxits”.

Especialment il·lusionada es mostra Ángela de poder actuar en Alcoi, ciutat natal de Camilo i on existeix un públic que estima a l’artista amb notable vigor i fervor. Destaca el Club de Fans de Camilo Sesto, molt actiu i enèrgic en tot el relacionat amb la imatge, música i activitat del cantant. Per aquests motius, “actuar en Alcoi era un gran desig que tinc des de fa molt de temps, estic molt contenta de poder-ho complir. Ara esperem fer passar una molt bona estona a tots els alcoians que vinguen al grandiós espectacle que volem dedicar a Camilo, al seu poble i, en especial, a tots els amics del Club de Fans, als quals tant estimem”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *