foradia ivace

I Encontre de Tango i Balls de Saló d’Alcoi

L’inciativa compta amb la col·laboració de diverses coreògrafes alcoianes, com Maite Ponsoda, Inma Cortés i Carmina Nadal. Es podrà aprendre tango, milonga, cha-cha-cha, vals o sevillanes, entre altres balls.

encuentro-tangoPer primera vegada es celebrarà en la nostra ciutat el I Encontre de Tango i Balls de Saló d’Alcoi, que tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 de febrer en l’Hotel Reconquista. L’iniciativa esta organitzada per la coreògrafa Marilú Fischer i compta amb la col·laboració de diverses coreògrafes alcoianes, com ara Maite Ponsoda, Inma Cortés i Carmina Nadal.

L’activitat ha sigut presetada en roda de premsa per la regidora de Turisme Maria Llopis i a la pròpia Fischer, el ballarí Roberto Groothuis i la coreògrafa alcoiana Carmina Nadal. Tots ells, han destacat i comentat l’interessant programa de tallers i actuacions que ofereix la iniciativa on es podrà aprendre tango, milonga, cha-cha-cha, vals o sevillanes, entre altres balls.

La regidora Maria Llopis ha subratllat que la iniciativa “serà molt interessant per als aficionats de les nostres comarques, però també per a gent de la zona de la costa que segueix aquests events i que tindran una bona oportunitat per visitar Alcoi el cap de setmana i descobrir la ciutat”.

Per a més informació es pot consultar la pàgina web: www.encuentroalcoy.marilufischer.com/


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *