foradia pressupostparticipatiualcoi

Presentació de ‘Genoveva: El vuelo de una paloma’

• Juan Sánchez presenta a la Biblioteca Central d'Alcoi la seva primera obra literària • El llibre és un al·legat contra la violència de gènere • L’acte tendrà lloc hui, 24 de setembre, a les 19.30h

llibre genovevaGenoveva és la història d’una dona que s’ha vist afectada per la violència de gènere al llarg de tota la seva vida. Juan Sánchez Jiménez, funcionari del Cos Nacional de Policia d’Alcoi escriu aquesta primera obra basant-se en els coneixements adquirits al llarg de deu anys a la ‘Unitat contra el maltractament sobre la dona’.

Aquest assaig novel·lat és un manual d’esperança que dóna a conéixer els distints instruments dels quals disposa una dona maltractada per poder combatre la violència des del primer moment.

Sánchez és natural de Begíjar, Jaén i treballa per al Cos Nacional de Policia des de fa 33 anys. Des de ben menut ha estat un amant de la lectura i l’escriptura. La presentació anirà a càrrec de Rafael Garrido i Ana María Aznar i és aquesta vesprada a les 19.00h. en la Biblioteca Central d’Alcoi.

 

Font: Mireia Pascual./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *