foradia subscriutegrat

Celebrant-se a Alcoi els Jocs Esportius Municipals d’Escacs

Continua celebrant-se els Jocs Esportius Municipals d'Escacs d'Alcoi, Fase Tabiya Alcoi. Participen un total de 24 jugadors, d'ells 5 infantils, 7 alevins i 12 benjamins.

escacs

Continua celebrant-se els Jocs Esportius Municipals d’Escacs d’Alcoi, Fase Tabiya Alcoi. Recordar que participen un total de 24 jugadors, d’ells 5 infantils, 7 alevins i 12 benjamins, provinents del Club Esportiu Horta Major, Club Germans La Salle, Club Esportiu Miguel Hernández, Club d’Escacs Tabiya Alcoi, i Club d’Escacs Cocentaina. Tots ells juguen junts sistemàticament Suís al millor de 5 partides.

En la 2ª i 3ª Rondes els resultats més importants van ser:

En la 2ª Ronda
• Diego López 1 – Nicolás Colomina 0
• Aarón Mira 1 – David *Solanes 0
• Karlos Hernández 0 – Antón López 1
• Emilio Barea 1 – Mario Sanjuán 0
• María Ramírez 0 – Jordi Bordera 1
• Judith Camáñez 1 – Paloma Sal y Rosas 0

En la 3ª Ronda
• Antón López 0 – Diego López 1
• Jordi Linares 1 – Emilio Barea 0
• Jordi Bordera 0 – Aarón Mira 1
• Miriam Bordera 0 – Judith Camáñez 1
• Nicolás Colomina 1 – Unai Hilario 0
• David Solanes 1 – María Ramírez 0

A destacar el bon joc que estan realitzant tots els jugadors dels Col·legis, especialment David Solanes (Miguel Hernández), Mario Sanjuán (La Salle), i Karlos Hernández (Horta Major). Els 3 primers i favorits de l’ordre de força continuen guanyant les seues partides, si bé han d’emprar-se a fons, a causa del bon joc dels seus rivals.

La Classificació Provisional està encapçalada per, Diego López (Cocentaina), Aarón Mira (Cocentaina), i Jordi Linares (Tabiya Alcoi) amb 3 punts, únics jugadors que encara no coneixen la derrota. Seguit de, Emilio Barea (Tabiya Alcoi), Antón López (Cocentaina), Jordi Bordera (Tabiya Alcoi), Nicolás Colomina (Tabiya Alcoi), David Solanes (Miguel Hernández), Karlos Hernández (Horta Major), Mario Sanjuán (La Salle), i Judith Camáñez (Tabiya Alcoi) amb 2 punts.

Aquest Divendres es jugarà la 4ª ronda, amb diverses trobades emocionants per liderar la classificació com Diego López – Jordi Linares, Aarón Mira – Antón López, Emilio Barea – Nicolás Colomina, Karlos Hernández – Jordi Bordera, i Judith Camáñez – Mario Sanjuán.

La competició està organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alcoi i el Club d’Escacs Tabiya Alcoi.


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *