foradia subscriutegrat

Insten l’accés a les adjudicacions del POS a Pimes i petites empreses

El PSOE insta a Diputació a facilitar a les Pimes i petites empreses l'accés a poder concórrer a les adjudicacions del Pla d'Obres i Serveis (POS). Jaume Pascual: “Hem de buscar fórmules concordes amb la Llei de Contractació per agilitar els tràmits d'adjudicació”

psoe alqueria jaume pascuall

Jaume Pascual./

El diputat socialista, Jaume Pascual, ha explicat després del Ple en el qual s’ha aprovat el Pla d’Obres i Serveis (POS) de la Diputació d’Alacant per 2015, que “hem realitzat un esforç tots dos grups polítics per aconseguir un consens perquè les subvencions en obres de les quals es podran beneficiar els municipis de la província servisquen per a atendre els serveis i necessitats dels municipis així com per crear ocupació i facilitar l’assentament de la població”.

Pascual ha precisat que “parteix d’aquest esforç ha de centrar-se ara a facilitar l’accés perquè les Pimes i petites empreses puguen concórrer a les adjudicacions del POS així com amb el Pla de la Xarxa Viària Provincial”.

Així mateix, el diputat socialista ha indicat la necessitat de “buscar fórmules dins de la Llei de Contractació perquè s’agiliten els tràmits d’adjudicació que permeten als diferents departaments de la Diputació que intervenen en el procés, que siguen més ràpids a l’hora de poder iniciar les obres aprovades. Aquests processos, sovint, es dilaten massa en el temps i impedeixen complir amb els objectius d’atendre els serveis i necessitats dels municipis així com la creació d’ocupació”.


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *