foradia pressupostparticipatiualcoi

Alcoians en la Marcha del Cambio de Podemos a Madrid

Alcoians van fer el viatge a Madrid per participar en directe a 'La marcha del Cambio' i en les noves formes de fer política.

marxa del cambio podemos alcoi

La pancarta de Podem Alcoi va lluir en la ‘puerta del Sol’ a Madrid./

Dos autobusos plens d’alcoians van anar a Madrid a ‘la Marcha del Cambio’ el dissabte 31 de Gener. La manifestació, en la qual van assistir aproximadament 300.000 persones de tot el país, va ser pacífica, festiva i il·lusionant al mateix temps.

L’objectiu de la mateixa va ser, a més d’evidenciar la voluntat ciutadana de conformar una alternativa de govern, celebrar la possibilitat històrica de canviar la forma de fer política en el nostre país.

Una multitud de gent de tots els territoris del país va passejar des de Cibeles fins a Sol mostrant diverses formes de reivindicació: des de càntics populars i improvisats, fins a les més originals pancartes artístiques.

marxa del cambio madrdi podem alcoiLa manifestació va culminar en una Plaça Sol plena de gom a gom en la qual les emocions dels presents s’alçaven amb la veu dels promotors del projecte Podemos. Primer va ser l’argumentació poètica de Juan Carlos Monedero. Seguidament, la dolça reivindicació popular de Irene Montero. Després, la racionalitat analítica de Carolina Bescansa. I, finalment, la cordura esperançadora de Pablo Iglesias.

Font: Rodrigo Paños./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *