foradia subscriutegrat

Jornada per neteja de brossa en la Font Roja

En el marc de l’European Clean Up Day. Jornada de neteja de brossa al Santuari de la Font Roja. Demà dissabte 17 de maig des de les 9.30 fins les 11.30 hores. T'esperem. Recomanacions: portar càmera de fotos, esmorzar, roba i calçat còmode

Microsoft PowerPoint - Clean up Day_17.05.2014.ppt [Modo de comp

“Clean Up Day” dissabte 19 de Maig a la Font Roja per netejar el que embrutem./ lesmuntanyes.com

Demà dissabte 17 de maig des de les 9.30 fins les 11.30 hores es durà a terme al Santuari de la Font Roja una jornada de neteja de residus, dins el marc de l’European Clean Up Day. Aquesta acció està organitzada conjuntament per l’Ajuntament d’Alcoi, la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient, la Fundació Caja Mediterráneo i la Universitat d’Alacant-Estació Científica Font Roja Natura i forma part d’una iniciativa d’àmbit europeu que s’emmarca dins del programa LIFE+Setmana Europea de Prevenció de Residus i que ha estat coordinada a nivell de País Valencià a través del Centre d’Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana.

L’objectiu és eliminar alguns residus que han anat acumulant-se al voltant de l’Edifici Font Roja Natura durant els darrers anys i que es troben en llocs d’accés complicat per l’orografia del terreny i la poca accessibilitat. Any rere any, milions de tones d’escombraries acaben als oceans, les platges, els boscos i altres espais de la natura. Les causes principals són la producció insostenible i els patrons de consum de les nostres societats, les escasses estratègies de gestió de residus i la manca de sensibilització de la població.
L’Activitat està oberta a la participació de qualsevol persona i es pot consultar a www.letscleanupeurope.eu

Les inscripcions per la neteja es poden fer al correu parque_fontroja@gva.es o bé al telèfon 965 337 620.

El Clean Up Day és una acció per tal de sensibilitzar el públic en temes de protecció del nostre medi natural, i més concretament, sobre el problema dels residus i la seua contaminació en espais naturals públics. Durant aquest dia, es realitzen accions de neteja d’indrets localiztats dins d’espais naturals -Parc Natural Carrascal de la Font Roja- per part d’entitats provinents de diferents àmbits.

Els participants del “Lets Clean Up Europe!”, que col-laboren en mantenir net el seu entorn, poden comprovar amb aquesta activitat la quantitat de residus que s’aboquen en el seu barri o municipi. L’acció és una oportunitat única per incrementar el nivell de conscienciació sobre el problema de la brossa i ajudar a canviar el comportament de la gent. Suscripció 

Font: Redacció, lesmuntanyes.com


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *